Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı! Tangocu golcü...
10.01.2021

1/17
Mesut Özil transferini açıklaması artık an meselesi olan Fenerbahçe'de sıradaki hedef forvet transferi. Samatta, Thiam, Enner Valencia ve Kemal Ademi gibi isimlerin gol yollarında yeterince yakın olmaması sarı lacivertli takım santrfor transferine itti. Takımdaki birçok ismin bu sezon gol yollarına katkıda bulunması sarı lacivertli takım golcü eksikliğini hissetmese de ikinci yarı için şampiyonluk yolunda işini şansa bırakmak istemiyor.

2/17
İşini şansa bırakmak istemeyen Fenerbahçe, bir dönem Beşiktaş'ın da ilgilendiği Tangocu golcüyü gündemine aldı. Gol yollarında etkili bir ismi kadrosuna katmak isteyen Kanarya, Mesut Özil'in servislerini değerlendirecek bir ismi transfer etmek istiyor. İşte transfer çalışmalarına sportif direktör Emre Belözoğlu yönetiminde devam eden Fenerbahçe'nin gündemindeki isim...

3/17
Süper Lig'de BB Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe, bir yandan bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan da transfer için hummalı bir çalışma yürütüyor.

4/17
Kanarya, bilindiği üzere ilk olarak dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'e imza attırmanın peşinde. İddialara göre Mesut ile 3.5 yıllık anlaşmaya varıldı.

5/17
Transferde bununla sınırlı kalmayacak Fenerbahçe, Samatta - Cisse - Ademi forvet hattını da değiştirmeyi düşünüyor.

6/17
İSTENİLEN VERİM ALINAMADI

Samatta'nın yaşadığı ağır sakatlık, Cisse'nin gol yollarında istenileni verememesi, Kemal Ademi'nin patlamayı yapamaması Fenerbahçe'yi forvet transferine zorladı.

7/17
Kemal Ademi'nin kiralanması için Kayserispor ile görüşen Fenerbahçe'nin, Cisse ile de yollarını ayırmak için görüştüğü belirtiliyor.

8/17
Olası ayrılıkların ardından Fenerbahçeli yetkililer, işi sıkı tutmak adına listedeki golcüler için atak yapmaya başladı bile.

9/17
İddialara göre Fenerbahçe'nin golcü adayları arasında Beşiktaş'ın da talip olduğu o isim var.

10/17
F.BAHÇE'YE SOSA PEROTTI'NIN ARDINDAN 3. TANGOCU!

Buna göre Fenerbahçe, şu anda CSKA Moskova'da forma giyen Adolfo Gaich ile ilgileniyor

11/17
İngiliz basını konu ile ilgili yazdığı haberde, yaz transfer döneminde San Lorenzo'dan 8.5 milyon euro bedelle CSKA Moskova'nın yolunu tutan Gaich için yolun sonuna gelindi.

12/17
Rus kulübüyle çıktığı toplam 18 müsabakada sadece 1 gol 1 asist yapabilen Gaich'ten Moskova kulübü yönetimi memnun değil.

13/17
Bununla beraber Sheffield United ile beraber Beşiktaş ve Fenerbahçe, Gaich transferiyle ciddi anlamla ilgileniyor.

14/17
TEKLİF NASIL OLACAK?

Öte yandan CSKA yönetimi, oyuncu için yüksek miktarda bonservis isterken, Gaich'i isteyen kulüplerin yıldız ismi kiralık isteyeceği aktarıldı.

15/17
ADOLFO GAICH KİMDİR?

26 Şubar 1999'de Arjantin'in Cordoba şehrinde dünyaya gelen Gaich, 1.90 boyunda ve santrafor bölgesinde forma giyiyor.

16/17
Kariyerine San Lorenzo'da başlayan Gaich, 2018-19 sezonunda a takıma yükselmişti. Bununla beraber Gaich, sezon başında 8.5 milyon euro bedelle CSKA'nın yolunu tuttu.

17/17
Fotomaç'ın derlediği habere göre Gaich, Arjantin U20 takımıyla 14 maçta 7 gol atarken, U23 takımıyla 6 maçta fileleri havalandıramadı. Öte yandan Gaich, Arajantin Milli Takımı ile 1 maça çıktı.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.