Mesut Özil için Fenerbahçe'nin kasasından çıkacak rakam belli oldu! Transfer...
09.01.2021

1/14
Sezon öncesi yaptığı 18 transferle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe ara transferde uzun süredir peşinde olduğu Mesut Özil transferini bitirmeye çok yaklaştı. Transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte son bilgiler...

Arsenal ile ayrılık noktasına gelen ve ismi yüksek sesle Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil'in transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Yıldız futbolcu kariyerinin devamını Kadıköy'de geçirmeye çok yaklaştı.

2/14
Sözleşmesini feshettikten sonra İstanbul'a gelecek

Arsenal’den alacağı bulunan 32 yaşındaki yıldız futbolcu sözleşmesini feshettikten sonra İstanbul’un yolunu tutacak.

3/14
3.5 milyon euroyu geçecek

Mesut Özil için Fenerbahçe'nin kasasından ne kadar para çıkacağı ise merak konusuydu. Ajansspor'un haberine göre; son anda bir aksilik çıkmazsa Mesut Özil Fenerbahçe ile 3.5 milyon Euro artı başarı ve performans bonuslarını içeren sözleşme yapacak.

4/14
Sponsor desteği

Mesut Özil'in transferinde iki sponsorun kullanacağı iddia ediliyor. Bu firmalar, reklam yüzü olması için Mesut Özil ile sözleşmeye imza atacak.

5/14
Fesih görüşmeleri başladı

TRT Spor'un haberine göre; Mesut Özil ile Arsenal arasında fesih görüşmeleri başladı. Özil'in Arsenal'dan 8 milyon euro alacağı var. Mesut ya alacaklarının birazından feragat edip karşılığında bonservisini alacak ya da hak ettiği paranın tamamını talep edecek.

6/14
Emre Belözoğlu'ndan sosyal medya adımı

Sportif Direktör Emre Belözoğlu, sosyal medya hesabından Yaklaşık 23 milyon takipçisi bulunan Mesut Özil'i takibe aldı.

7/14
Forma numarası belli oldu

Fenerbahçe taraftarı, resmi açıklamayı beklerken Mesut'un Sarı Lacivertli ekipte giyeceği forma numarası belli oldu.

8/14
10 numarayı istedi

Almanya Milli Takımı, Real Madrid ve Arsenal'de 10 numaralı formayı giyen Mesut Özil, Fenerbahçe'de de 10 numarayı istedi. Ancak Sarı Lacivertli ekipte bu forma numarası Mbwana Samatta'da. Türkiye Futbol Federasyonu Sportif Ekipman Talimatı'na göre Samatta'da bulunan 10 numara, sezon sonuna kadar devredilemez.

9/14
23 değil 67 numara

Futbol kamuoyunda Mesut Özil'in 23 numaralı formayı giyeceği yüksek sesle konuşulurken işin gerçeğine Fanatik ulaştı. Aslen Zonguldaklı olan Özil, memleketinin plaka numarasını tercih etti. Yarım sezon 67 numaralı forma ile mücadele edecek olan yıldız solak, önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası olacak.

10/14
Menajeri ayrılık sinyali vermişti

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Başka kulüplerle görüşerek, farklı fırsatları değerlendirmek ve en iyi çözümü bulmak istiyoruz“ demişti.

11/14
'7-10 gün içinde netleşecek'

Özil'in Ocak ayında ayrılmak istemesi durumunda Arsenal ile anlaşması gerektiğini belirten Söğüt şöyle konuşmuştu: “Mesut, yaza kadar Arsenal'de kalabilir de, ayrılabilir de Mesut'un önceliği kalmak ama futbolda hiçbir şeyi bilemezsiniz, her şey hızla değişebilir. Şu anda, hem ara transfer hem de yaz transferi için tüm opsiyonlarımızı değerlendiriyoruz. Mesut, ocak ayında ayrılmak isterse Arsenal'le oturup konuşmamız gerek. Yaz transferi için anlaşırsak Arsenal'e sormaya ihtiyacımız yok. Önümüzdeki 7-10 gün içerisinde her şey çok daha net olacak. Şu an transfer penceresi açıldı ve işler biraz daha hızlı ilerliyor.“

12/14
Veda gibi paylaşım

Mesut Özil, İngiliz ekibi Arsenal’den haftalık 350 bin pound kazanıyor. Öte yandan Mesut Özil bir video paylaşarak Londra'ya veda anlamı taşıyan bir açıklama yaptı. Özil tweetinde; “Bu şehrin bana verdiği her şey için her zaman minnettarım!“ yazdı.

13/14
Erol Bulut'tan açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Mesut Özil'in transferiyle ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. Transfer konusunun önümüzdeki günlerde netlik kazanabileceğini dile getiren Erol Bulut, “Transfer dönemi herkes kadrosunu güçlendirmek istiyor. Mesut Özil adı çok geçiyor.'

14/14
Dünya şampiyonluğu yaşadı

Dünya futbolunun üst düzey yıldızlarından biri olarak kabul edilen Mesut Özil, müthiş bir kariyere sahip. Almanya Milli Takım formasını 92 kez giyip 23 gol atan Özil, 2014’te Dünya Kupası’nı kazanan kadronun ‘10’ numarası olarak parlamıştı.2010 Dünya Kupası’nda da Almanya ile 3.’lük yaşayan yıldız orta saha, kulüp kariyerinde de önemli başarılar elde etti.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.