Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan radikal değişim
09.01.2021

1/6
Fenerbahçe Erol Bulut idaresinde radikal bir değişime gidecek gibi görünüyor, Teknik direktör Erol Bulut bir yandan ideal oyun formatını oturtup bir yandan da skor almaya çalışıyordu. Ancak yaşnan sıkıntılar nedeniyle Bulut sonuca yönelik taktikler geliştiriyor.

2/6
Fenerbahçe’de artık öncelik sonuç olacak. Erol Bulut bir yandan ideal oyun formatını oturtup bir yandan da skor almaya çalışıyordu.

3/6
Ancak bu ikisini birden yapmanın sıkıntıları söz konusuydu. Bu nedenle teknik heyet artık daha kısa vadeli düşünüp sonuca ve üç puana yönelik taktikler geliştiriyor.

4/6
Bunun son örneği 2-1 kazanılan Alanyaspor maçında yaşandı. Teknik direktör Erol Bulut, son 3 lig maçında farkını ortaya koydu.

5/6
Rakiplerini şaşırttı

Genç hoca bu maçlar öncesinde kadro tercihleri ve hamleleriyle eleştirilmişti. Bulut, son 3 maçta aldığı kararlarla rakiplerini şaşırttı.

6/6
İlk olarak Başakşehir maçında çift forvetli sistem ile sahada yer aldı. Kasımpaşa maçında Pelkas’ı artık kanat yerine merkezde oynattı. Son olarak Alanyaspor’a topu bırakarak fırsatları kovaladı ve enerjisini 90 dakikaya yaydı. Benzer bir taktik anlayışı BB Erzurum deplasmanında da olacak. (Skorer)


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.