Mesut Özil, Ali Koç ve Belözoğlu böyle görüştü! Transfer...
08.01.2021

1/16
Fenerbahçe transferde çok büyük bir bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Mesut Özil'le anlaşma sağlayan sarı-lacivertlilerde Erol Bulut da maç sonrası çarpıcı bir açıklama yaptı. İşte Mesut transferinde son yaşananlar...

ANLAŞTI İDDİASI

Fenerbahçe ve Mesut Özil görüşmelerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Türk asıllı Alman yıldızın Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilmişti.

2/16
BULUT RESMEN AÇIKLADI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Mesut Özil'in transferiyle ilgili çok önemli bir açıklama yaptı.

3/16
'MESUT ADI ÇOK GEÇİYOR'

Transfer konusunun önümüzdeki günlerde netlik kazanabileceğini dile getiren Erol Bulut, “Transfer dönemi herkes kadrosunu güçlendirmek istiyor. Mesut Özil adı çok geçiyor.'

4/16
ALMANLAR DUYURDU

Almanya'da yayın yapan Sport1, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye imza atma aşamasında olduğunu belirtti. Eeinhard Franke imzalı haberde, Özil'in taraftarı olduğu ve daha önce de dile getirdiği 'İstanbul' sözünü tutmaya çok yakın olduğu kaydedildi. Yıldız orta sahanın artık Arsenal'de bir gelecek göremediği ve oynama şansı beklemediği aktarıldı.

5/16
VİDEO TOPLANTIYLA GÖRÜŞTÜLER!

Haberin detayında sportif direktör Emre Belözoğlu, Başkan Ali Koç ve Mesut Özil'in bir video konferans toplantısı gerçekleştirdiği dile getirildi. Toplantıda Mesut Özil'in açıkça Fenerbahçe'ye gelmeye hazır olduğunu ilettiği vurgulandı.

6/16
'ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLİK KAZANIR'

'Önümüzdeki günlerde daha da netlik kazanır diyorum. Gelmeden bir yorum yapmam da söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

7/16
MESUT LONDRA'YA VEDA ETTİ!

Mesut Özil bir video paylaşarak Londra'ya veda anlamı taşıyan bir açıklama yaptı. Özil tweetinde; “Bu şehrin bana verdiği her şey için her zaman minnettarım!“ yazdı.

8/16
'MESUT KESİNLEŞTİ'

Mesut Özil transferinde tüm pürüzlerin ortadan kalktığı ve Türk asıllı Alman yıldızın Fenerbahçe forması giymesinin kesinleştiği belirtildi.

9/16
'3.5 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI'

Aspor'daki programda konuşan kanalın Fenerbahçe muhabiri Ahmet Selim Kul, transferin bittiğini söyledi ve “Sarı lacivertliler yıldız futbolcuyla 3.5 yıllık anlaşma sağladı.'

10/16
'F.BAHÇE FORMASI GİYECEK'

'Mesut Özil ve kulübü Arsenal ile arasındaki tüm pürüzler giderildi. Mesut Özil Fenerbahçe forması giyecek.“ dedi.

11/16
'DURUMU BİRKAÇ GÜN İÇİNDE ÇÖZÜLECEK'

Fenerbahçe'nin girişimlerde bulunduğu Mesut Özil için hocasından flaş bir açıklama geldi. Özil'in durumunun önümüzdeki günlerde netliğe kavuşacağını açıklayan Arteta,

12/16
'İKİ TARAFIN DA ÖNÜNE BAKMASI GEREK'

“Mesut Özil'in Arsenal'deki geleceğini önümüzdeki birkaç gün içinde çözülecek. İki tarafın da artık önüne bakması gerek. Eğer ortak bir çözüm noktasında buluşamazsak, Özil 6 ay daha bizimle olacak. Önümüzdeki birkaç gün içinde oturup, bir karar alacağız“ dedi.

13/16
FORMA NUMARASI BELLİ

Fenerbahçe taraftarı, resmi açıklamayı beklerken Mesut'un Sarı Lacivertli ekipte giyeceği forma numarası belli oldu.

14/16
10 NUMARA İSTEDİ

Almanya Milli Takımı, Real Madrid ve Arsenal'de 10 numaralı formayı giyen Mesut Özil, Fenerbahçe'de de 10 numarayı istedi. Ancak Sarı Lacivertli ekipte bu forma numarası Mbwana Samatta'da. Türkiye Futbol Federasyonu Sportif Ekipman Talimatı'na göre Samatta'da bulunan 10 numara, sezon sonuna kadar devredilemez.

15/16
23 DEĞİL 67 NUMARA

Futbol kamuoyunda Mesut Özil'in 23 numaralı formayı giyeceği yüksek sesle konuşulurken işin gerçeğine Fanatik ulaştı. Aslen Zonguldaklı olan Özil, memleketinin plaka numarasını tercih etti. Yarım sezon 67 numaralı forma ile mücadele edecek olan yıldız solak, önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası olacak.

16/16
MÜTHİŞ KARİYER

Dünya futbolunun üst düzey yıldızlarından biri olarak kabul edilen Mesut Özil, müthiş bir kariyere sahip. Almanya Milli Takım formasını 92 kez giyip 23 gol atan Özil, 2014’te Dünya Kupası’nı kazanan kadronun ‘10’ numarası olarak parlamıştı.2010 Dünya Kupası’nda da Almanya ile 3.’lük yaşayan yıldız orta saha, kulüp kariyerinde de önemli başarılar elde etti.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.