Avrupa devi Ozan Tufan için Kadıköy'e geldi! Kariyerinde bir ilk...
08.01.2021

1/11
Transferin gözde ismi Ozan Tufan için Avrupa kulüpleri sıraya girdi. İngiltere ve Rusya'dan talipleri olan 25 yaşındaki oyuncuyu Avrupa devi yakın takibe aldı. Fenerbahçe'nin Alanyaspor'u 2-1 yendiği maçı izleyen yetkililer Ozan için notlar aldı. Yıldız futbolcu galibiyette gösterdiği performansla parmak ısırtırken Süper Lig kariyerinde bir ilke imza attı. İşte Ozan'ı Alanyaspor maçında izleyen takım ve Fenerbahçe'nin talep ettiği bonservis bedeli... Son dakika Fenerbahçe haberleri...

2/11
Fenerbahçe'nin sahasında Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederek zirve yolunda kritik bir 3 puan kazandığı karşılaşmada scout ekipleri de hazır bulundu.

3/11
Sarı-lacivertlilerde bu sezon performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ozan Tufan transferin de hedef isimlerinden biri haline geldi.

4/11
İngiltere Premier Lig ekipleri Crystal Palace, West Bromwich ve Rusya takımlarının ilgisinden sonra İtalya Serie A devi, Ozan Tufan için Alanyaspor maçına gözlemci gönderdi.

5/11
MILAN SCOUT EKİBİ YAKINDAN İZLEDİ!

Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile oynadığı maçı Kadıköy'den izleyen AC Milan scout ekibi, Ozan Tufan'ı yakından takip etti.

6/11
Ocak ayı transfer döneminde savunma ve orta sahaya gelecek vadeden, yüksek potansiyelli iki isim ile takviye etmeyi planlayan AC Milan, Ozan Tufan'ı izlemek için Kadıköy'e scout ekibinden yetkili iki ismi gönderdi.

7/11
Ozan Tufan, Milan yetkililerinin izlediği karşılaşmada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

8/11
SÜPER LİG KARİYERİNDE BİR İLK

Ozan Tufan, Milan'ın kendisini takip ettiği mücadelede 2 asist birden yaptı ve Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta 2 asist birden yapmış oldu.

9/11
15 MİLYON EURO BEKLENİYOR!

İngiltere ve Rusya'dan bazı takımların da transfer listesinde olan Ozan Tufan için Fenerbahçe Yönetimi, minimum 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirledi.

10/11
Ozan Tufan'ı Kadıköy'de izleyen AC Milan, bir diğer milli futbolcu Ozan Kabak için de temaslarını sürdürüyor.

11/11
Schalke'nin Ozan Kabak için 25 milyon euro bonservis bedeli talep etmesinden dolayı tıkanan görüşmeler, ara transfer döneminin gelmesiyle yeniden başladı.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.