Fenerbahçe'de bir hayal gerçek oluyor! Bomba patladı...
06.01.2021

1/16
Fenerbahçe'de son dakika! Transfer dönemi başlar başlamaz Fenerbahçe bombaları patlamak üzere. Sarı lacivertli ekipte Başkan Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu ilk resmi hamleleri yaptı. İşte detaylar...

2/16
Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de son olarak Kasımpaşa'yı 3-0 yenen ve ligde 26 puanla 5. sırada olan sarı lacivertliler şampiyonluk için transfer çalışmalarına başladı.

3/16
TRANSFER ŞOV BAŞLIYOR

Yaz transfer döneminde tam 18 transfer gerçekleştiren sportif direktör Emre Belözoğlu adeta şov yapmıştı. Sarı-Lacivertliler, dün resmen başlayan ara transfer döneminde de yeni bombalar patlatmaya kararlı.

4/16
İLK HEDEF STOPER VE KANAT

Fenerbahçe'de Sportif direktör Emre Belözolu ve teknik direktör Erol Bulut'un beklentileri veremeyen Lemos ve Perotti'nin yerine ilk hedef stoper ve kanat takviyesi yapmak. Bu bağlamda sarı lacivertlilerin transfer ilk hedefleri belli oldu.

5/16
İLK HEDEF SOKTARIS

Fenerbahçe'de bu sezon yeni transfer Lemos'tan istediği performansı alamayan Belözoğlu, savunmanın göbeği için Arsenal’ın yıldızı Sokratis ile görüşmeler sürüyor. Yunan stoperin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Arsenal oyuncuyu gözden çıkarttığı için İngiliz ekibiyle kolayca anlaşma sağlanması bekleniyor.

6/16
FENERBAHÇE AVANTAJLI

Premier Lig devinde listeye yazılmayan, sezonun ilk yarısında forma giyemeyen Yunan Stoper'in sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Dünya yıldızına Napoli’nin ardından Olympiakos da Sokratis’e talip olsa da Fenerbahçe bu transferde avantajlı.

7/16
VE EN BÜYÜK HAYAL MESUT ÖZİL

Fenerbahçe ile uzun süredir adı geçen ve Arsenal'de kadro dışı kaldı ayrılması kesin gözüyle bakılan Mesut Özil'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Dünya yıldızı dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı İstanbul paylaşımı ile heyecanlandırdı.

8/16
ALİ KOÇ AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Mesut Özil transferi sorusuna 'Bizim için gerçekleşirse güzel bir rüya olur ama gerçekleşmesi zor bir rüya' açıklamasının ardından rüya gerçek oluyor yorumları yapıldı. Yıldız oyuncu Fenerbahçe'de forma giymeye sıcak bakıyor.

9/16
SÜRPRİZ İDDİA İNGİLTERE'DEN

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre; Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve Londra kulübüyle olan sözleşmesi de bu sene sonunda biten Mesut Özil için ABD'nin MLS Ligi takımlarından DC United devreye girdi. ABD'li kulübün, Mesut'un giyim markası M10'un da içinde olduğu bir “paket teklif“ ile yıldız oyuncuya gittiği ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

10/16
HİÇ FORMA GİYMEDİ

Arsenal'de takım içindeki oyuncular arasında en yüksek maaşı alan futbolcu durumunda ve kulüp bu maaş yükünden kurtulmak için Mesut'un bir an önce ayrılmasını bekliyor. Mesut Özil geçen sezondan bu yana Arsenal'in hiçbir maçında forma giyemedi.

11/16
GÜNDEM YİNE VİSCA

Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir'de işler yolunda gitmiyor. Ligde son 7 maçını kazanamayan İstanbul temsilcisinde gözler yıldızlara çevrildi. Başakşehir'de mutsuz bir görüntü çizen Visca Fenerbahçe için bir kez daha gündemde. Boşnak futbolcu ile sözlü anlaşma sağlandı.

12/16
TÜM BÜTÇE VİSCA'YA

Başakşehir’in ikna edilmesi için sportif direktör Emre Belözoğlu girişimlere başladı. Stoper takviyesi düşük bir bedelle ya da kiralık olarak gerçekleşirse, transfere ayrılan bütçenin büyük bölümü Visca için kullanılacak.

13/16
EMRE'DEN TAKAS HAMLESİ

Fenerbahçe'de sportif direktör Emre Belözoğlu bu transfer için takas hamlesini kullanmayı planlıyor. Belözoğlu, takas olarak da Başakşehir’de kiralık forma giyen Deniz Türüç’ün yanı sıra Kemal Ademi ve Nabil Dirar’ın önerilmesi.

14/16
CİSSE'YE SÜPER LİG'DEN TALİP

Bu sezon yaptığıı 18 transfer ile şampiyonluğun en büyük favorisi olan Fenerbahçe'de Ocak ayı bir hayli hareketli geçecek. Takıma bir stoper ve bir kanat oyuncu takviye yapmak isterken sezon başında kadroya katılan Papiss Cisse'ye sürpriz talip çıktı. TRT Spor'un son dakika haberine göre Cisse'ye Süper Lig'in forma ekibi Fatih Karagümrük talip oldu ve sarı lacivertli yönetime teklif götürdü.

15/16
OZAN TUFAN'A ADA'DAN TALİP

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan için İngilizler yeniden harekete geçti. Son olarak yaz transfer döneminde sarı-lacivertli takıma teklif ancak bir sonuç alamayan Crystal Palace, bu defa daha yüksek bir teklifle geldi. Sabah Spor'dan Volkan Demir'in özel haberine göre Ozan için yapılan teklif 10 milyon euro. Yönetimin bu öneriye şu anda bir cevap vermediği bildirildi.

16/16
KARAR ERZURUMSPOR MAÇINDAN SONRA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik direktör Erol Bulut'un ligin 18. haftasında oynanacak olan BB Erzurumspor maçının ardından bir toplantı yapacağı ve konuyu masaya yatıracağı öğrenildi. Ozan, bu sezon oynadığı 14 lig maçında 4 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.