Fenerbahçe'de sürpriz Mesut Özil gelişmesi! İstanbul paylaşımı...
06.01.2021

1/12
Transfer döneminin en merak edilen isimlerinden biri Mesut Özil. Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mesut Özil'in adı Fenerbahçe ile anılıyor. Yıldız futbolcudan sürpriz bir paylaşım geldi.

2/12
Uzun süredir taraftarı büyük heyecana sürükleyen bir isim olan Mesut Özil'in İstanbul'a gelerek Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

3/12
Sürpriz İstanbul paylaşımı

Mesut Özil İstanbul Boğaz'ında çekilmiş bir görüntü paylaştı. Özil'in bu paylaşımı büyük beğeni topladı.

4/12
Sokratis beğendi

Fenerbahçe'ye transferi konuşulan Yunan savunmacı Sokratis Papastathopulos, Mesut Özil'in “İstanbul“ paylaşımını beğendi.

5/12
Özil karar aşamasında

Fanatik'in haberine göre eski bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Özil, şu sıralar uzun zamandır görüşmediği annesi ve kardeşleriyle vakit geçiriyor. Yıldız oyuncu, birkaç gün Almanya'da kalıp sevdikleriyle hasret giderecek ve İngiltere'ye dönecek. Özil, dönüş yapmasının ardından menajeriyle birlikte transfer sürecini değerlendirecek.

6/12
Fenerbahçe ile ciddi yakılaşma

Arsenal’da uzun zamandır formaya hasret kalan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Özil'in Fenerbahçe ile arasında çok ciddi bir yakınlaşma var. Bu yakınlaşmanın mutlu sonla bitmesinin önünde hiçbir engel olmadığı gelen haberler arasında.

7/12
Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor

Fenerbahçe’nin Mesut Özil rüyası sessiz ve derinden sürüyor. Başkan Ali Koç ve kurmayları, Özil'e Sarı Lacivertli formayı giydirmeyi çok istiyor. Özil de Fenerbahçe formasını giymeye çok sıcak.

8/12
Kapsamlı bir sözleşme

Fenerbahçe, Sow transferinde olduğu gibi kulüp kasasını sarsmayacak bir hamle ile ünlü yıldıza yeniden forma giyip eski formunu kazanma şansı sunmak istiyor. Çok kapsamlı ve detaylı bir sözleşme üzerine uzlaşma çabalarının olduğu yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

9/12
Koç'tan Özil cevabı

Fenerbahçe'de Başkan Koç, Özil için “Elden oyuncu çıkarmazsak devre arasında transfer yapacak bir durumumuz yok. Bazı noktalara transfer ihtiyacımız var. Mesut Özil, Fener Ol'dan beri gündeme geliyor. Mesut Özil çok iyi bir Fenerbahçelidir. Sezon başında da gündeme gelmişti. Fenerbahçe'nin Özil'i transferinin ekonomik boyutlarını kaldırabilecek durumu yok. Bizim için gerçekleşirse güzel bir rüya olur ama gerçekleşmesi zor bir rüya“ ifadelerini kullandı.

10/12
“Mesut Özil iyi bir Fenerbahçeli“

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, sarı lacivertlilere transfer olacağı iddia edilen Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Özil'in iyi bir Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Baki, “Özil ile alakalı başkanımızın net bir açıklaması vardı 'Güzel bir rüya' şeklinde. Mesut Özil'in iyi bir Fenerbahçeli ve vatan hasreti çektiğini biliyoruz. Ben bir taraftar olarak isterim ama ekonomik gerçekleri var bu işin.“ ifadelerini kullanmıştı.

11/12
Eşi Türkiye'ye sıcak bakıyor

2019 yılında Amine Gülşe ile evlenen futbolcunun eşi ile birlikte Türkiye'de yaşamaya sıcak baktığı belirtildi.

12/12
Mesut için DC United devreye girdi

Öte yandan İngiliz medyasında yer alan haberlere göre; Mesut Özil için ABD'nin MLS Ligi takımlarından DC United devreye girdi. Kulübün yıldız oyuncu ile görüşmeleri sürdürdüğü aktarıldı.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.