Edin Visca bombası patlıyor! Süper Lig'de dengeleri değiştirecek transfer...
04.01.2021

1/11
Medipol Başakşehir'de kötü gidişat sürüyor... Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan, sezon başında Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden turuncu lacivertlilerde bomba transfer gelişmeleri yaşanıyor.

2/11
YILDIZLAR HUZURSUZ

Süper Lig'de 16. haftada ligin dibinde 16. sırada yer alan Başakşehir'de takımın yıldızları huzursuzlandı.

3/11
AYRILIK TALEBİ...

Hafta sonu oynanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından camiadaki huzursuzluk yükselirken, takımın yıldızları birer birer ayrılık isteklerini yönetime iletmeye başladı.

4/11
YÖNETİME İLETTİ

Yıllardır Başakşehir forması giyen ve istikrarlı futboluyla ligin en etkili kanat oyuncularındna biri olmayı başaran 32 yaşındaki Edin Visca, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletmişti.

5/11
“BIRAKIN GİDEYİM“

Geçtiğimiz hafta basında çıkan haberlerde tecrübeli oyuncunun 'Bırakın gideyim' diyerek isyan ettiği ve transfer için düğmeye bastığı iddia edilmişti.

6/11
AYRILIK PLANI YAPIYOR

Son olarak Alanyaspor maçında sahaya ilk 11'de çıkan ve oynadığı futbolla 3-0'lık mağlubiyete rağmen takımın en iyi isimlerinden biri olmayı başaran Bosnalı oyuncu, yarın açılacak olan transfer döneminde takımdan ayrılmanın planlarını yapıyor.

7/11
YENİDEN ALEVLENDİ

Fenerbahçe'nin Edin Visca aşkı yeniden alevlendi. Fenerbahçe, yıllardır yıldız futbolcunun transferi için uğraşsa da Başakşehir ile anlaşma sağlanamamıştı.

8/11
DEVLER LİGİ İÇİN...

Turuncu-Lacivertliler, şampiyon olmadan önemli oyuncularını göndermeme kararı almıştı. Başakşehir geçen sezon şampiyonluğa ulaştı, Visca, Devler Ligi’nde oynamak için sezon başında takımında kaldı.

9/11
BAŞAKŞEHİR HEDEFSİZ...

Fenerbahçe, 32 yaşındaki oyuncu ile önümüzdeki sezon için el sıkışmıştı. Ancak Başakşehir’in ligde iddiasız bir hale gelmesi, transferi bu dönemde bitirmek için yönetimi ümitlendirdi.

10/11
İKNA İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Emre Belözoğlu, yakın ilişki içinde olduğu Göksel Gümüşdağ’ı ikna etmek adına harekete geçti. Fenerbahçe, bu transferde, Başakşehir’de kiralık oynayan Deniz Türüç’ü mutlaka takasta kullanmayı planlıyor.

11/11
PARA VE TAKAS...

Para olarak ise 3 milyon Euro’ya kadar çıkılması muhtemel. Ayrıca Ademi, Tolga, Dirar gibi isimler de takas paketine dahil olabilir.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.