Fenerbahçe'den bomba transfer! Eski yıldız geliyor...
02.01.2021

1/13
Sezon öncesi yaptığı 18 takviyeyle takımı komple değiştiren ve 7 senelik şampiyon hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, Süper Lig'in son haftalarında istikrarsız sonuçlara imza attı ve iyi başladığı ligde beşinci sıraya kadar geriledi. Sarı lacivertli kulüp, takımın en sıkıntılı bölgesi olan defans hattına transfer için harekete geçti. Fenerbahçe, 5 Ocak'ta başlayacak transfer dönemi için Fenerbahçe, eski yıldızını gündemine aldı. İşte detaylar...

2/13
Yaz transfer sezonunda yaptığı hamlelerle yeni sezona silbaştan bir kadro ile başlayan Fenerbahçe'de savunma hattı oturmadı.

3/13
Mauricio Lemos ve Marcel Tisserand transferlerinden beklenen verimi alamayan sarı-lacivertliler, bireysel hatalar sebebiyle birçok gol yedi ve beklenmeyen puan kayıpları yaşandı.

4/13
Süper Lig'de zirve yarışının içinde olan Kanarya, ara transfer döneminde yapacağı hamlelerle şampiyonluk ipini göğüslemenin hesaplarını yapıyor.

5/13
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu yaptığı transfer açıklamasında, “Duruma göre hoca ile görüşüp transfer yapabiliriz. Transfer limitleri kulüplere bildirildi. Şu an transfer limitlerinde artıdayız. Ufak bir hareket alanımız var. Başkan ben ve Erol hoca oturup yol haritamızı belirleyeceğiz.“ ifadelerini kullanmıştı.

6/13
Fenerbahçe'de üçlü zirveden transfer kararı çıktı ve stoper mevkisi için düğmeye basıldı.

7/13
Kış transfer döneminde savunmasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de tanıdık bir isim gündeme geldi.

8/13
Ajansspor'un haberine göre sarı lacivertli takım, İtalya Serie A takımlarından Milan'da forma giyen eski futbolcusu Simon Kjaer'i transfer etmek istiyor.

9/13
GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ!

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Emre Belözoğlu, Danimarkalı stoper ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi.

10/13
GERİ DÖNÜŞE SICAK BAKIYOR!

Kanarya, sözleşmesi 2022'de sona erecek 31 yaşındaki stoperi bonservisi ile birlikte transfer etmek isterken; Kjaer de eski kulübüne dönmeye istekli.

11/13
Simon Kjaer ülkesinin AC Horsens takımında futbola başladı. 2008 yılında Palermo'ya transfer olan Kjaer burada gösterdiği performansla Wolfsburg'a transfer oldu.

12/13
Kjaer daha sonrasında Atalanta ve Milan'da da kiralık olarak forma giydi. Milan, Danimarkalı stoperin bonservisini 2020 yılının Eylül ayında aldı.

13/13
Bonservisi İtalya Serie A ekibi Milan'da bulunan Simon Kjaer bu sezon takımıyla birlikte 17 maça çıktı.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.