Önder Özen: "Fenerbahçe'nin şanssızlığı, 2 sert deplasman"
02.01.2021

1/11
Spor yorumcularından Önder Özen, Süper Lig'in gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

2/11
ARDA, BÜYÜK BİR OYUN ZEKASI İLE OYNUYOR

Ben Arda'yı fizik olarak tastamam buldum. Adımları hala çok çabuk. Hızlı değil ama adımları çok çabuk. 3 saniyede atılabilecek maksimum adımı hesaplasak, fule boyu kısa olsa da anlık çabukluğu, küçük bir çabukluk gerekliyken iyi. Büyük bir oyun zekası ile oynuyor.

3/11
AVRUPA'DA BİLE YOK

Avrupa'da bile maça başlayıp bitirebilen bir takım yok. Bölüm bölüm oynamak bile iyi bir seviyedir. Bizim ligimizde de yıllardır maçın tamamının kontrolünü eline alabilen bir takım yok.

4/11
KOLAY OLMAYACAK

Kovid riskine karşı her oyuncu, eskisinden daha da fazla özen göstermek zorunda. Ocak ayında bir takımın çok maçı var, 11 günde 3 maç sıkışabiliyor, kolay olmayacaktır bütün takımlar için.

5/11
SUMUDICA'DA ŞUNU GÖRDÜM...

Sumudica'da şunu gördüm, bir takımı da oluşturuyor. Olkowski bu oyunun bir parçası, hücumda ve savunmada etkili. Maxim, Mirallas çok etkili. Muhammet çok yüksek seviye verim vermeye başladı. Günay çok çok iyi oynuyor. Günay'ın kurtarış yüzdesi falan da bayağı yüksek.

6/11
YARARLILIĞINA BAKMAK GEREKİYOR

Hep Türk teknik adamlar şampiyon yapıyor deniyor, Alanya'yı bir yabancı böyle oynatır mıydı, Gaziantep'i bir Türk böyle oynatabilir miydi? Yararlılığına bakmak gerekiyor, ben öyle bakıyorum.

7/11
ÇİZGİYİ GEÇTİĞİNİ HERKES GÖRMÜŞ

Beşiktaş'ın attığı golde topun çizgiyi geçtiğini herkes görmüş, bana gelen mesajlar çok net. En az 20 mesaj var çıkmadı diyen, en az 40 mesaj var çıktı diyen. Uykusuz geçirdim geceyi acaba bir hata mı yapıyoruz diye.

8/11
TAKIMI DİRİ TUTAR

Sıkışık bir programdan, çok fazla netice aramadan çıkmış olmak da diri tutar bir ekibi.

9/11
İYİ BİR DERBİ OLUR

Galatasaray şu andaki görüntüde iyi gidiyor, iyi oynuyor. Beşiktaş iyi oynamasa da iyi sonuçlar alıyor, iyi bir derbi olur, gösterişli bir oyun çıkabilir.

10/11
FENERBAHÇE'NİN ŞANSSIZLIĞI

Fenerbahçe önümüzdeki 6 haftada Sivas ve Erzurum'a gidecek, çok iyi havalarda olmayacak. İki yüksek rakımlı deplasman olacak. Erzurum ve Sivas kışı sert yaşayan bir iklim, Fenerbahçe'nin bu anlamda şanssızlığı olduğunu söyleyebiliriz.

11/11
FENERBAHÇE DİKKAT ETMELİ

Fenerbahçe'nin çok net şekilde Ocak ve Şubat ayında tam kadro kalmaya gayret etmesi gerekiyor. Kovid, sakatlık cezaya dikkat edilmeli.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.