Herkes stoper beklerken Vedat Muriqi'nin takım arkadaşı geliyor...
30.12.2020

1/15
Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, devre arası transfer dönemini bekliyor. Stoper ve santrafor takviyesi yapmak isteyen yönetim Lazio'da forma giyen golcü oyuncuyu gözüne kestirdi. Sezon başında Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi'yi İtalya'ya satan Fenerbahçe, o boşluğu yine aynı takımdan doldurmayı hedefliyor. İşte Ali Koç ve Emre Belözoğlu'nun transfer planı...

2/15
MURİQİ'NİN BOŞLUĞUNU YİNE AYNI TAKIMDAN DOLDURACAKLAR!

Sezon başında 18.50 milyon € bedelle Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, şimdiye kadar gol katkısı üretemedi. İmmobile, Caicedo ve Correa gibi oyuncularla rekabet eden Muriqi'nin takımındaki golcü Fenerbahçe'ye önerildi. İşte son dakika detayları...

3/15
ADEMİ VE CİSSE BEKLENENİ VEREMEDİ!

Sezon başında renklere bağlanan Cisse ve Kemal Ademi'den forvet hattında istenen verimi şu ana kadar alamayan sarı-lacivertli kulübün ünlü golcü için harekete geçtiği belirtildi.

4/15
FELİPE CAİCEDO SÜRPRİZİ! GÜNDEME GELDİ...

Transfer çalışmaları yürüten sarı-lacivertliler için Felipe Caicedo ismi gündeme geldi.

5/15
32 yaşındaki Ekvadorlu forvet için Fenerbahçe'nin takipte olduğu aktarıldı.

Lazio'ya yakın haber sitelerinde Ekvadorlu yıldız için 2.5 ila 3.5 milyon euro arası bir teklif beklendiği kaydedildi.

6/15
Sözleşmesi Haziran 2022'de bitecek Caicedo için Fenerbahçe'nin 3.5 milyon euroya çıkabileceği vurgulandı.

LAZİO SICAK BAKIYOR!

Lazio'nun da gidişine sıcak baktığı Caicedo için kiralık teklif de olabileceği dile getirildi.

7/15
Yıldız oyuncunun yıllık kazancının 3.5 milyon euro olduğu da anımsatıldı. Felipe Caicedo bu sezon 16 resmi maçta 5 gol attı.

8/15
MESUT ÖZİL'DE FLAŞ GELİŞME!

Ara transfer dönemine haftalar kala takımlar yeni transferler için çalışmalarına hızla devam ediyor. Fenerbahçe taraftarlarının hayallerini süsleyen Mesut Özil ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

9/15
Mesut Özil'i kadro dışı bırakan Arsenal, sezon sonuna kadar Mesut Özil'i kiralayacak olan takıma iyi bir rakam vermeye hazır. Mesut Özil konusunda daha fazla problem yaşamamak adına yolları ayırmaya kararlı olan Arsenal de kolları sıvadı.

10/15
HAFTALIK 3.4 MİLYON TL!

Fanatik'in bir haberine göre, İngiliz basınında yer alan haberlerde, Kırmızı-Beyazlılar, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil'i bu süreçte kiralık göndermek istiyor. Ancak 32 yaşındaki futbolcunun haftalık 350 bin Pound'luk (3.4 milyon TL) maaşının, Mesut'la ilgilenen kulüplere fazla geleceğinin farkındalar.

11/15
Çıkan haberlere göre Arsenal bunu bildiği için başarılı futbolcuyu kadrosuna katmayı düşünen takımlara, maaşının büyük bir bölümünü karşılamaya hazır olduğu mesajını gönderdi.

12/15
ÖNCELİK JUVENTUS'TA

İngiliz medyasına göre Mesut Özil'in bundan sonraki adresi için iki büyük ihtimal var: Juventus ve Fenerbahçe... Türk asıllı Alman futbolcunun, Cristiano Ronaldo faktörü nedeniyle önceliğinin İtalyan devi olduğu öne sürüldü. Ancak Juventus'un, Arsenal'ın çağrısına nasıl bir yanıt vereceği belirsiz.

13/15
FENERBAHÇE MESUT ÖZİL İÇİN HAREKETE GEÇEBİLİR

Fenerbahçe ise Mesut'un bir gün formasını giymek istediğini açıkça ifade ettiği kulüp konumunda.

14/15
Sarı-Lacivertliler, Arsenal'ın yıldız futbolcunun maaşını karşılayacağı miktara göre bu transfer için harekete geçebilir.

'CR7 İLE YENİDEN OYNAMAYI İSTERİM'

Mesut Özil, futbol hayatını noktalamadan önce Real Madrid'den takım arkadaşı olan Cristiano Ronaldo ile bir kez daha birlikte oynamayı çok istiyor. Yıldız futbolcu, 2018'de yaptığı bir açıklamada,

15/15
“Onunla oynamaktan büyük keyif alıyordum. Saha içinde çok daha iyi bir futbolcu olmamı sağlıyordu. Ben de ona birçok asist yaptım. Ona maç içinde sadece 2 pas versem bile 90 dakikayı 2 asistle tamamlamama yetiyordu!“ ifadelerini kullanmıştı.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.