Sokratis, Özil'e Fenerbahçe'yi sordu!
29.12.2020

1/5
Stoper transferi için kolları sıvayan Fenerbahçe'de listenin ilk sırasında yer alan Arsenalli Sokratis'in, takım arkadaşı Mesut Özil'den F.Bahçe ve Türkiye ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

2/5
İLK RESMİ GİRİŞİM

Stoper transferi için kolları sıvayan Fenerbahçe listenin ilk sırasında yer alan Arsenal'li Sokratis için ilk resmi girişimi yaptı. Sarı-Lacivertliler, İngiliz kulübünde kadro dışı olan Yunan yıldızın menajeriyle temasa geçti. Yönetim, Sokratis'in Arsenal'deki son durumuyla ilgili bilgi aldı.

3/5
AYRILACAK AMA TALİBİ ÇOK

Sezon sonunda Londra kulübüyle sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki stoperin devre arasında kesin olarak ayrılık kararı aldığı fakat kendisine birçok kulübün teklif yaptığı belirlendi.

4/5
FENER'İ VE TÜRKİYE'Yİ SORDU

Fenerbahçe'nin teklifiyle yakından ilgilenen Sokratis'in takım arkadaşı Mesut Özil'le konuştuğu öğrenildi. Yunan yıldızın Mesut'tan F.Bahçe ve Türkiye ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

5/5
BELKİ BERABER DE OYNARIZ!

Mesut Özil'in “F.Bahçe çok büyük bir kulüp. Türkiye de harika bir ülke. Belki ileride beraber oynarız“ dediği belirtildi. Tecrübeli stoper 2018'den bu yana Arsenal forması giyiyor.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.