Whatsapp grubundan gelen galibiyet! Fenerbahçeli futbolcular çok duygulandı
26.12.2020

1/7
Başakşehir maçı öncesi zor günler geçiren sarı-lacivertli futbolcuları motive etmek için aileleri ve taraftarların gönderdiği mesajlar WhatsApp grubundan paylaşıldı. Solunum cihazına bağlı olarak G.Antep maçını izleyen taraftarın görüntüsü ise futbolcuları en çok etkileyen detay oldu. Bu motivasyon ile Başakşehir karşısına çıkıldı ve 3 puan geldi.

2/7
Fenerbahçe'nin 4-1 kazandığı Başakşehir maçı her ne kadar hakem tartışmalarının gölgesinde kalsa da karşılaşmanın öncesi sarı-lacivertliler adına önemli hikâyeler barındırıyor...

3/7
Sabah'ın haberine göre, Fenerbahçeli futbolcular Gaziantep FK mağlubiyeti sonrasında son derece stresli günler geçirirken, bu süreçte aileleri ve Fenerbahçeli taraftarların hikâyeleri onların kritik Başakşehir sınavına yeniden motive olmalarını sağladı.

4/7
BİZİM İÇİN OYNAYIP KAZANIN

Çarşamba günü oynanan mücadele öncesinde Samandıra'da yapılan özel çalışmayla, tüm futbolcuların eşlerinden, kız arkadaşlarından ve çocuklarından sarı-lacivert formalı videolar alındı.

5/7
Bu videolar da maç günü tüm futbolculara WhatsApp uygulaması üzerinden gönderildi. Videolarda özellikle “Bu işi bizim için yaptığınızı unutmayın. Bu maçı bizim için kazanın“ mesajı işlendi.

6/7
FUTBOLCULAR ÇOK DUYGULANDI

Sarı-lacivertlilerin maça farklı duygularla çıkmasını sağlayan bir başka video ise herkesi etkiledi. 60 yaşlarında bir Fenerbahçe taraftarının, solunum cihazına bağlı bir şekilde cep telefonundan Gaziantep-Fenerbahçe maçını takip ettiği görüntüsü tüm futbolcuları duygulandırdı.

7/7
Bu duygularla sahaya çıkan oyuncular son maçlara göre çok daha mücadeleci ve etkili bir oyun ortaya koyarak 3 puanı aldılar, zirve yarışında da iddialarını kanıtladılar.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.