Mehmet Ekici için resmi transfer açıklaması! Yeni adresi...
25.12.2020

1/9
Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe'de forma giyen ve serbest kaldıktan sonra hiçbir takımla anlaşamayan Mehmet Ekici ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İsmi bir dönem Galatsaray ile anılan Mehmet Ekici için resmi açıklama geldi.

2/9
Trabzonspor'da forma giydiği dönemde iki ezeli rakip Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi transferi için tabiri caizse birbirine düşüren futbolcu Mehmet Ekici, gündeme gelmeye devam ediyor.

3/9
Serbest kaldı

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra beklenen performansın uzağında kalan ve sık sık sakatlıklarla mücadele eden futbolcu, sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak serbest oyuncular kervanına katılmıştı.

4/9
Hiçbir takımla anlaşamadı

Transfer döneminin son gününe kadar hangi takımda forma giyeceği futbol kamuoyu tarafından merak edilen Mehmet Ekici, herhangi bir takımla anlaşamayınca transferi Ocak ayına kalmıştı.

5/9
Hannover 96'nın idmanlarına çıkıyor

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan Mehmet Ekici, bir süredir Alman ekibi Hannover 96 ile idmanlara çıkıyor. 30 yaşındaki oyuncu, halen Bundesliga 2 ekibi ile sözleşmeye imza atmadı.

6/9
Başkandan açıklama geldi

Sporx'in haberine göre; Hannover Başkanı Martin Kind, Mehmet Ekici'nin geleceğinin henüz belli olmadığını açıkladı.

7/9
Koçak: “Her iki taraf için de kazan-kazan durumu var“

Daha önce konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hannover 96 teknik direktörü Kenan Koçak, 30 yaşındaki Mehmet Ekici için çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Koçak, “Mehmet'i tanıyorum, kendisini fit tutmak istiyor. Çok geniş bir kadromuz olmadığı için durumu böyle çözdük. İdmanımızda bizim seviyemizi yukarıya çekebilecek bir misafirimizin olması güzel. Her iki taraf için de kazan-kazan durumu var“ demişti.

8/9
G.Saray'ın kapısından döndü

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Süper Lig'in diğer devi Galatasaray ile adı anılan futbolcu, Sarı Kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim'in sıcak bakmaması sebebiyle Galatasaray'ın adeta kapısından dönmüştü.

9/9
Sakatlıklarla boğuştu

Fenerbahçe'te transfer olduktan sonra tam 6 kez sakatlanan ve bu sakatlıklar yüzünden 27 maç kaçıran futbolcu, serbest kalmasının ardından hiçbir takımla anlaşamayınca Hannover 96'da idmanlara çıkmaya başlamıştı.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.