Emre Belözoğlu: "Hakemle yenmedik! Hakkımızdı"
25.12.2020

1/6
Hakemlerin sezon başından beri formsuz olduğunu söyleyen F.Bahçe’nin sportif direktörü, “Başakşehir’i hakemle yenmedik. Verdiğimiz mücadeleyi göz ardı edemezler” diye konuştu.

2/6
EMRE BELÖZOĞLU: “HAKLI GALİBİYET

Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası en çok konuşulan isim, karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek oldu. Hemen herkes hakemin maçı Fenerbahçe’ye hediye ettiği görüşünde. Ancak Fenerbahçe camiası buna katılmıyor.

3/6
“İYİ OYNAYIP KAZANDIK“

Türkiye'den Emin Uluç'un haberine göre; Başkan Ali Koç’un “Bileğimizin hakkıyla kazandık” açıklamasından sonra Sportif Direktör Emre Belözoğlu’da, “Haklı bir galibiyet aldık” dedi. Sezon başından beri hakemlerin formsuz olduğunu söylediklerini hatırlatan Belözoğlu, “Bizim de çok canımız yandı. Hatalı kararlar veriyorlar. Ancak bu, Başakşehir karşısında bizim takım olarak iyi oynayıp kazandığımız gerçeğini değiştiremez” dedi.

4/6
“ORTADA KRİZ KAOS YOK!“

Haksız eleştirilerle suni gündemler oluşturulmaya çalışıldığını vurgulayan Emre Belözoğlu, “Evet sıkıntılarımız, eksiklerimiz var. Ancak ortada kriz, kaos yok. Arkadaşlık üst seviyede, takımın havası iyi. Bu kadar eksiğe rağmen kötü bir durumda değiliz” ifadelerini kullandı.

5/6
“SÖZÜN GÜCÜNE İNANDIK“

Bugüne kadar mütevazı bir duruş sergilemeye çalıştıklarını dile getiren Emre Belözoğlu, “Biz sözün gücüne inandık. Sesimizi yükseltmedik. Aleyhimize kararlardan sonra da seviyeyi düşürmedik.“ dedi.

6/6
“KISASA KISASI DA BİLİRİZ“

Emre Belözoğlu, “Kısasa kısası da biliriz. Biz Fenerbahçe’nin başarısı için çalışıyoruz. Bunun için herkesle ve her şeyle mücadele ederiz” diye konuştu.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.