Fenerbahçe'de bomba transfer gelişmesi! Başkan ile gizli görüşme...
25.12.2020

1/13
Süper Lig'de devre arası transfer dönemine günler kalırken Sarı Lacivertliler dünya basınında çok ses getirecek transfer için kolları sıvadı.

2/13
YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe 2020-2021 sezonu öncesinde kadrosunda büyük bir değişime gitti. Emre Belözoğlu önderliğinde transfer için büyük çaba sarf eden Sarı Lacivertliler, takımda oynaması zor görünen isimlerle yolları birer birer ayırdı.

3/13
18 YENİ TRANSFER

Mevlüt Erdinç, Tolgay Arslan, Zanka, Frey, Mehmet Ekici ve Hasan Ali Kaldırım gibi isimlerle yollarını ayıran Fenerbahçe, 18 yeni oyuncuyu kadrosuna katarak takımı adeta baştan yarattı.

4/13
GÖZLER OCAK'TA

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde Süper Lig'de mücadele veren Fenerbahçe'de, son haftalarda gösterilen inişli çıkışlı performansın ardından gözler yine transfere çevrildi.

5/13
İNGİLİZ BASINI DUYURDU

İngiliz basınında yer alan habere göre uzun süredir Fenerbahçe camiasının gündemini meşgul eden ve taraftarı büyük heyecana sürükleyen isim için İstanbul'da gizli bir görüşme yapıldığı ortaya çıktı.

6/13
GİZLİ GÖRÜŞME

'İstanbul'da gizli görüşme' başlığıyla okuyuculara aktarılan haberde geçtiğimiz haftalarda Mesut Özil'in İstanbul'a gelerek Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

7/13
SÜRE ALAMADI

Sezon başında Arsenal teknik patronu Mikel Arteta tarafından kadro dışı bırakılan ve bu güne kadar 1 dakika bile süre alamayan futbolcu Mesut Özil, habere göre İstanbul'a gelerek Ali Koç ile görüştü.

8/13
İMZAYA HAZIR

Görüşmede tarafların ortak yakın dostları hakkında sohbet ettiği bile aktarılırken Mesut Özil'in Fenerbahçe ile ön sözleşme imzalamaya hazır olduğu aktarıldı.

9/13
GÜNDEMİ SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN...

Fenerbahçe'de Başkan Koç'un Mesut Özil hakkında yaptığı açıklamaların 'gündemi sakinleştirmek' için yapıldığı aktarılırken, Arsenal'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncunun imza parası istemeden Fenerbahçe'ye imza atabileceği aktarıldı.

10/13
200 BİN POUND İNDİRİM

Kuzey Londra ekibinde haftalık 350 bin pound alan futbolcunun Fenerbahçe'ye imza parası almadan mukavele imzalayabileceğini belirten SportsMole, oyuncunun haftalık ücretinde 200 bin pound civarında bir indirim yapmaya hazılandığı da belirtildi.

11/13
BİR GÖRÜŞME DAHA

2019 yılında Amine Gülşe ile dünyaevine giren futbolcunun eşi ile birlikte Türkiye'de yaşamaya sıcak baktığı haberde ilerleyen günlerde kapalı kapılar arkasında bir görüşmenin daha gerçekleşebileceğine dikkat çekildi.

12/13
33 GOL 58 ASİST

2013 yılında Real Madirid'ten 47 milyon euro karşılığında Arsenal'e transfer olan Mesut Özil, Kuzey Londra ekibiyle bugüne kadar Premier Lig'de çıktığı 184 karşılaşmada 33 gol ve 58 asiste imza attı.

13/13
GÜNCEL DEĞERİ...

Arsenal ile 2018 yılında sözleşmesini uzatan oyuncunun o gün 50 milyon euro olan bonservis değeri günümüzde 5 milyon euroya kadar düştü.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.