Rekor ücret resmen açıklandı! Altay Bayındır, İrfan Can...
25.12.2020

1/26
Süper Lig'de 2020-2021 sezonu ilklere sahne olmaya devam ediyor. Lig tarihinde pandemi nedeniyle alınan karar sonrasında ilk kez 21 takımla mücadele ediliyor.

Geçtiğimiz sezonun sonunda küme düşme kararı kaldırılırken, TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen 3 takım ile birlikte toplamda 21 takım kıyasıya mücadele veriyor.

2/26
Sezon başında uzun lig maratonu için kadrolarını güçlendirme çalışmaları yapan takımlar, ligin ilk yarısında gösterdikleri performanslarla adından söz ettirirken, yıldızlaşan futbolcular da piyasa değerleriyle adından söz ettiriyor.

3/26
Yükselen form grafikleriyle piyasa değerlerini artıran futbolcuların yanı sıra istenilen performansı sergileyemeyen futbolcuların da güncel piyasa değerleri düşmeye devam ediyor.

4/26
Son güncellemelerin ardından Süper Lig'in en değerli futbolcuları belli oldu. İşte ligimizin en değerli 21 futbolcusu...

5/26
21. OMAR ELABDELLAOUI / GALATASARAY

Galatasaray'ın sezon başında Olympiakos takımından transfer ettiği Norveçli sağ bek Omar, Sarı Kırmızılı ekibe katıldıktan sonra güncel piyasa değeri düşen futbolculardan biri olarak göze çarptı. Oyuncunun güncel değeri 5 milyon €.

6/26
20. CYLE LARIN / BEŞİKTAŞ

Geçtiğimiz sezon Belçika'da kiralık olarak forma giyen Kanadalı futbolcu, bu sezon Beşiktaş'ta attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Değeri yükselen oyuncular arasında yer alan forvetin güncel piyasa değeri 5.5 milyon €.

7/26
19. FERDİ KADIOĞLU / FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin patlama yapması beklenen genç yeteneklerinden biri olan Ferdi Kadıoğlu, piyasa değeri yükselen oyunculardan biri olmayı başardı. Ferdi'nin güncel piyasa değeri 5.5 milyon € olarak açıklandı.

8/26
18. MARCELO SARACCHI / GALATASARAY

Galatasaray'ın RB Leipzig takımından kadrosuna kattığı Uruguaylı sol bek, takıma katıldığı günden beri değeri düşen oyuncular arasında kendine yer buldu. Saracchi'nin güncel piyasa değeri 6 Milyon € olarak açıklandı.

9/26
17. DENİZ TÜRÜÇ / BAŞAKŞEHİR

Sezon başında Fenerbahçe'den Başakşehir'e kiralanan başarılı futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdiği karşılaşmalarda öne çıkan isimlerden biri olmayı başarmıştı. Deniz'in güncel piyasa değeri yükselişte ve 6 milyon €

10/26
16. FRANCISCO MONTERO / BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın sezon başında Atletico Madrid'ten kadrosuna kattığı genç stoper, piyasa değeri düşen futbolcular kervanında kendine yer buldu. İspanyol oyuncunun güncel piyasa değeri ise tam 6 milyon €

11/26
15. DORUKHAN TOKÖZ / BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta geçirdiği ağır sakatlığın ardından sahalara dönen ve performansını her geçen gün yükselten futbolcu, listede kendisine 15. sıradan yer buldu. Dorukhan'ın güncel piyasa değeri 6 milyon €.

12/26
14. JOSEF DE SOUZA / BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a imza attıktan sonra orta sahanın değişilmez isimlerinden biri olan Josef De Souza, güncel piyasa değeri düşen oyunculardan biri oldu. Josef'in güncel piyasa değeri 6.5 milyon € olarak açıklandı.

13/26
13. GIULIANO / BAŞAKŞEHİR

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen ve iyi bir bonservis ile satılan oyuncu, transfer döneminde Başakşehir'e imza atmıştı. Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri düşerek 6.5 milyon euroya geriledi.

14/26
12. EMRE KILINÇ / GALATASARAY

Geçtiğimiz sezon Sivasspor'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve sezon başında Galatasaray'a transfer olan futbolcunun güncel piyasa değeri yükselerek 6.5 milyon € seviyesine çıktı.

15/26
11. RACHID GHEZZAL / BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın transferin son gününde Leicester City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı başarılı futbolcunun piyasa değeri yükselişte. Gösterdiği performansla dikkat çeken Fransa asıllı Cezayirli futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon €.

16/26
10. VINCENT ABOUBAKAR / BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a soru işaretleri ile birlikte imza atan ama gösterdiği performansla Süper Lig'in son haftalardaki en etkili futbolcularındna olmayı başaran Aboubakar'ın güncel piyasa değeri 7 milyon €'ya yükseldi.

17/26
9. CHRISTIAN LUYINDAMA / GALATASARAY

Galatasaray savunmasının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Luyindama'nın piyasa değeri yükselerek 7.5 milyon € olarak açıklandı.

18/26
8. MBWANA SAMATTA / FENERBAHÇE

Sezon başında Aston Villa'dan Fenerbahçe kadrosuna katılan Samatta, gösterdiği performans neticesinde güncel piyasa değeri düşüşte olan oyuncular kervanında kendine yer buldu. Samatta'nın değeri 8 milyon € olarak açıklandı.

19/26
7. İRFAN CAN KAHVECİ / BAŞAKŞEHİR

Adı sezon başında Fenerbahçe ve Sevilla ile transfer iddialarına karışan futbolcu, gösterdiği performansla piyasa değerini yükseltti. İrfan Can'ın güncel piyasa değeri 10 milyon € olarak açıklandı.

20/26
6. OZAN TUFAN / FENERBAHÇE

Son zamanlarda yükselen performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin de dikkatini çeken 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon €'ya kadar yükseldi.

21/26
5. ALTAY BAYINDIR / FENERBAHÇE

Fenerbahçe'te transfer olduğunda piyasa değeri 600 bin € olan Altay Bayındır, Sarı Lacivertli forma altında gösterdiği performansla dikkatleri çekmeyi başardı. 22 yaşındaki kalecinin güncel piyasa değeri 11 milyon €.

22/26
4. ABDULKADİR ÖMÜR / TRABZONSPOR

Trabzonspor'un genç yıldızlarından biri olan Abdulkadir Ömür, geçirdiği sakatlıkların ardından sahalara dönse de piyasa değeri düşen oyunculardan biri oldu. Abdülkadir'in güncel piyasa değeri 11 Milyon €'ya geriledi.

23/26
3. EDIN VISCA / BAŞAKŞEHİR

Başakşehir formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde etkili bir performans sergilese de 30 yaşındaki futbolcunun güncel bonservis değeri düşüşe geçti. Visca'nın güncel değeri 11.5 milyon € olarak açıklandı.

24/26
2. MARCAO / GALATASARAY

Galatasaray savunmasının vazgeçilmez lideri olan futbolcunun güncel piyasa değer büyük bir oranda yükseldi. Brezilyalı futbolcunun güncel değeri 12 milyon € olarak açıklandı.

25/26
1. UĞURCAN ÇAKIR / TRABZONSPOR

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, Süper Lig'in en değerli futbolcusu olmayı sürdürüyor. Eski piyasa değeri 16 milyon € olan futbolcunun güncel değeri ise 14 milyon € olarak belirlendi.

26/26
DEĞERİ EN ÇOK YÜKSELEN İSİM OZAN TUFAN

Alanyaspor'da bir sezon kiralık geçirdikten sonra, kendini tekrar toparlayıp eskisinden daha iyi duruma gelmeyi başarmıştı. Ozan, Fenerbahçe ve Milli takım için değişmez oyunculardan biri konumuna geldi. Değeri 6 milyon €'dan 10 milyon €'ya yükseldi.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.