Ali Koç'tan Özil'e: "Haziran'da görüşürüz"
23.12.2020

1/6
Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu, Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı'yla Koç'a yakın olan bir iş insanının Londra'da Mesut Özil ile görüştüğünü ve bu görüşmenin detaylarını aktardı.

2/6
ALİ KOÇ VE MESUT ÖZİL GÖRÜŞMESİ

Fenerbahçe taraftarlarının rüyalarını süsleyen Mesut Özil transferi için resmi adımlar atıldı. Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu, Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı'yla Koç'a yakın olan bir iş insanının Londra'da Mesut Özil ile görüştüğünü ve bu görüşmenin detaylarını aktardı.

3/6
OCAK ZOR, SEZON SONU...

Ali Koç'un ilk talebi ocak ayı transfer dönemi için oldu. Ancak 32 yaşındaki yıldız futbolcu, ocakta transferinin zor olduğunu belirtip şartlar oluşursa sezon sonu Fenerbahçe formasını giyebileceğini iletti.

4/6
5 MİLYON EURO + İMZA PARASI

Bu şekilde yapılan görüşmenin ardından en zor kısım olan maaş konusuna geçildi. Fenerbahçe cephesi, Arsenal'ın en çok para kazanan futbolcusu olan Mesut Özil'in talebini sordu. Özil, senelik 5 milyon Euro+imza parası istedi.

5/6
8 MİLYON EUROYU BULACAK

Mesut'un bu talebi vergilerle birlikte 8 milyon Euro'yu bulacak olması nedeniyle Başkan Ali Koç, “O zaman haziranda görüşürüz” diyerek maaş pazarlıklarıyla birlikte görüşmeleri sezon sonuna bıraktı.

6/6
HAZİRAN'DA YENİDEN GÖRÜŞME

Fenerbahçe'nin hayalini kurduğu Mesut Özil'in durumu sezon sonu belli olacak. Taraflar haziranda bir görüşme daha yapıp transferi noktalamayı planlıyor.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.