Fenerbahçe'nin transfer listesi belli oldu! Yıldız yağacak
23.12.2020

1/23
Süper Lig'de son dönemlerde kaybettiği puanlarla zirve yarışında yara alan Fenerbahçe'de sportif direktör Emre Belözoğlu Avrupa'ya çıkartma yaptı.

2/23
Stoper arayışlarına başlayan Emre Belözoğlu, F.Bahçe'nin ihtiyaçları doğrultusunda İngiltere, Almanya, İtalya gibi ülkelerde oynayan deneyimli yıldızlara yöneldi.

3/23
Teknik direktör Erol Bulut'un da raporu doğrultusunda ara transferde F.Bahçe'de takıma 2-3 takviye yapılması bekleniyor.

4/23
Sadık Çiftpınar'ın performansı yeterli bulunmadı. Serdar Aziz ise sık sakatlanması sebebiyle iyi bir alternatif olarak kadroda yer alacak.

5/23
Fenerbahçe özellikle savunma futbolcularının yaptığı hatalar sebebiyle oldukça basit goller yedi.

6/23
Yaz transfer döneminde takıma katılan isimlerden yeterli verimi alamayan Erol Bulut'un kulübede alternatif isimler istediği belirtildi.

7/23
Lemos'un sık sık hata yapması da yönetim ve teknik heyeti transfer yapmaya iten sebepler arasında yer alıyor.

8/23
İşte Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmayı düşündüğü isimler...

9/23
JUAN JESUS

Transferde bir diğer hedef ise Roma forması giyen Juan Jesus oldu. Yıldız futbolcu ile yaz transfer döneminde de ilgilenen Fenerbahçe bu sefer işi bitirmek istiyor.

10/23
İtalya Serie A'nın Roma takımında forma giyen Juan Jesus, bu sezon 9 maçta forma giyebildi. Jesus takımdan ayrılmayı kafasına koydu.

11/23
OMAR COLLEY

İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria'da forma giyen Omar Colley, Fenerbahçe'nin ilgilendiği isimler arasında yer alıyor.

12/23
28 yaşındaki Omar Colley, stoper pozisyonunda bu sezon 6 maça çıkarak 1 gol kaydetti.

13/23
LEO DUARTE

Milan'da yeterli forma şansı yakalayamayan Leo Duarte de ara transfer döneminde kadroda düşünülen alternatif isimler arasında yer alıyor.

14/23
Leo Duarte bu sezon Milan formasıyla 3 resmi karşılaşmada 117 dakika forma giyebildi.

15/23
WALTER KANNEMANN

Walter Kannemann da Juan Jesus gibi öncelikli transfer adayları arasında yer alıyor. Walter Kannemann hazırlık maçlarında 6 kez Arjantin Milli Takımı formasını giydi. 1.84 boyundaki Kannemann savunma merkezindeki iki pozisyonda da oynayabiliyor, ayrıca sol bek mevkiinde de görev yapabiliyor.

16/23
LUIS ABRAM

Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Velez Sarsfieldlı stoper Luis Abram ile de ilgileniyor. Perulu oyuncu için temaslar başladı.

17/23
AUTONNE KOUAME

BAE takımlarından Khor Fakkan forması giyen 20 yaşındaki defans oyuncusu Autonne Kouame, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin radarına girdi.

18/23
SOKRATIS

Fotomaç'ta yer alan habere göre, stoper pozisyonuna acil olarak takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Arsenal'in stoperlerinden Sokartis ile ilgileniyor. Sokartis kariyerinde AEK, Genoa, Milan, Dortmund ve Arsenal formaları giydi. Yunanistan Milli Takımı'nda da vazgeçilmezler arasında yer alıyor.

19/23
32 yaşındaki stoper bu sezon Arsenal'de sadece 2 maça çıkabildi.

20/23
JEROME BOATENG

Fenerbahçe'nin hedefinde yer alan yıldız isimlerden biri de Bayern Münih forması giyen Jerome Boateng oldu. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Jerome Boateng'in takıma katılması için bütün kozlar oynanacak. Fenerbahçe savunmasının aradığı tecrübeli isim listesinde ilk sırada yer alan Boateng, Bayern Münih ile sözleşme uzatma şansına bağlı olarak teklifleri değerlendirecek.

21/23
Jerome Boateng bu sezon 17 karşılaşmada Bayern Münih forması giydi. 32 yaşındaki tecrübeli isim bu maçlarda 1 gol 1 asistlik katkı sağladı.

22/23
SHKODRAN MUSTAFI

Galatasaray ile de adı anılan yıldız isim Sokartis ile birlikte görüşülen isimlerden biri. Forma şansı bulamayan ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mustafi ara transferde takıma katılması muhtemel isimler arasında yer alıyor.

23/23
17 Nis 1992 yılında dünyaya gelen Arnavut asıllı Alman futbolcu stoper pozisyonunda oynuyor. Valencia'da gösterdiği başarılı performans ile Arsenal'e transfer edilen Mustafi, bu sezon forma şansı bulmakta zorlanıyor. (aspor.com.tr)


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.