Deniz Türüç'ten transfer açıklaması! "F.Bahçe veya Avrupa"
23.12.2020

1/6
Fenerbahçe'den Medipol Başakşehir'e kiralanan Deniz Türüç geleceğiyle ilgili konuştu. Hollanda basınına konuşan 27 yaşındaki futbolcu, ya Fenerbahçe'de kalacağını ya da Avrupa'ya gidebileceğini söyledi. İşte o açıklamalar...

2/6
Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'e kiraladığı Deniz Türüç, turuncu-lacivertli takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

3/6
Sezon sonunda Başakşehir'le olan kiralık sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu, Hollanda basınından Voetbal International'e konuştu.

4/6
Voetbal International'da Deniz Türüç için “İstanbul'da padişah gibi yaşıyor“ yorumu yapılırken; 27 yaşındaki futbolcunun geleceğinin yaz aylarında belli olacağı öne çıkarıldı. İşte o röportaj...

5/6
FENERBAHÇE SÖZLERİ!

Voetbal International'in EURO 2020'de Türkiye adına parlayabileceğini söylediği Deniz Türüç “Başakşehir'de kiralık oynuyorum. Fenerbahçe ile 1,5 yıllık sözleşmem var. Yaz aylarında sözleşmem yenilenecek ya da başka bir kulübe satılacağım. Avrupa'da üst düzey bir ligde yer alan kulüpte oynamak harika olur.

6/6
Ya da Fenerbahçe'ye geri dönüp Fenerbahçe'nin Süper Lig şampiyonu olması için katkıda bulunurum. Fenerbahçe büyük ve güzel bir kulüp. Ve bu sezon şampiyon olurlarsa, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Şampiyonlar Ligi deneyimini bu sene yaşadım, harika bir tecrübe diyebilirim. Yani geleceğimle ilgili birçok senaryo var.“ dedi.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.