Kritik toplantı! Ali Koç'tan sert sözler...
17.12.2020

1/10
Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor'u 3-0 yenilen Fenerbahçe'de iç sahada alınan üst üste 3. mağlubiyet yönetimi harekete geçirdi. Başkan Ali Koç takımla ilk kez bu sezon bir araya geldi. İşte detaylar...

2/10
ALİ KOÇ İLK KEZ SAMANDIRA'DA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Samandıra'da ilk kez oyuncular ve teknik heyet ile bir araya geldi. Son olarak Yeni Malatyaspor'a yenilen ve Kadıköy'de üst üste 3. mağlubiyetini alan takımla toplantı yaptı.

3/10
EMRE BELÖZOĞLU: 'PANİK YOK'

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu önceki gün FB TV'ye çıkıp, Kadıköy'de üst üste gelen yenilgileri değerlendirmiş ve “Panik yapmıyoruz. Benim ve başkan Ali Koç'un olduğu yerde paniğe yer yok“ demişti.

4/10
DÜN ZİYARET ETTİLER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler Kemal Danabaş ve Selahattin Baki ile birlikte dün öğle saatlerinde Sancaktepe Can Bartu Tesisleri'ne ziyarette bulundu.

5/10
ÖNEMLİ MESAJLAR

Yeni Malatya mağlubiyeti sonrasında futbolcularla ilk kez temas kuran Koç, takımla kısa süreli bir toplantı gerçekleştirerek, herkese önemli mesajlar verdi.

6/10
ALİ KOÇ: MEMNUN DEĞİLİM

Galatasaray'ın Darıca Gençlerbirliği karşısında turu geçmesine rağmen zorlandığını belirten Başkan, Karacabey karşısında dikkatli olunmasını isterken, Yeni Malatya maçındaki görüntüden memnun olmadığını da dile getirdi.

7/10
'BURASI FENERBAHÇE'

Ali Koç, “Burası Fenerbahçe... Herkes giydiği formanın hakkını vermek zorunda. Bundan sonraki süreçte böyle bir görüntü istemiyorum“ diye konuştu.

8/10
'2021 YILINA GÜÇLÜ GİRELİM'

Artık kayba tahammüllerinin kalmadığını belirten Koç, “Önce Gaziantep deplasmanı ardından Başakşehir ile Kadıköy'de oynayacağımız maç çok önemli. Bu iki maçta kayıp yaşamamak adına herkesin elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyorum. 2021 yılına en güçlü şekilde girmeliyiz.

9/10
'HER ŞARTTA ARKANIZDAYIZ'

Herkes Fenerbahçe'de olduğunu unutmadan maçlara hazırlanmalı. Yaşayabileceğiniz en ufak sorunda hocanız, sportif direktörünüz ve ben burada olacağım. Biz her şartta arkanızdayız, yeter ki mücadele edin“ ifadelerini kullandı.

10/10
FENERBAHÇE TURLADI

Fenerbahçe Başkanı Koç, Samandıra'daki toplantının ardından kupa karşılaşması için stada geçti. Bu sezon ilk kez locasında maç izledi. Sarı Lacivertliler Altay'ın kırmızı kart görüp 10 kişi kalmalarına rağmen oyunu domine etti ve sahadan 1-0 galip ayrıldı.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.