Zeynep Demirel'in yeni tarzı olay olmuştu, itiraf geldi!
16.12.2020

1/8
Bir magazin dergisine dikkat çekici açıklamalarda bulunan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, zaman zaman ağaçlarla konuşup onlara sarıldığını dile getirdi.

2/8
2009'da Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever Demirel, geçtiğimiz haftalarda siyah saçını bakır rengine, ardından sarıya boyatmıştı.

3/8
YENİ TARZI OLAY OLDU

İmajında yeniden değişiklik yapan 31 yaşındaki Demirel, saçlarını bu kez maviye boyadı. Zeynep Sever Demirel, yeni tarzını ilk kez sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

4/8
YAPTIM OLDU, BEĞENDİM

Demirel'in “Yaptım, oldu. Beğendim. Makyaj yapmaya üşendim. Bu ışıkta böyle, filtre de eklemedim. Bir süre maviyim. Teşekkürler, iyi akşamlar“ notuyla yayınladığı gönderi takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.

5/8
SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, Şamdan Dergisi'ne samimi açıklamalar yaptı.Volkan'la yaşadıkları ilişkiden bahseden Zeynep, “Volkan ile ilişkimizde ilk yıllar ve bu dönemler arasında dağlar kadar fark var.

6/8
'SAĞLAM VE OTURMUŞ'

İkimiz de zamanla çok değiştik, ilişkimiz evrildi. Şu an her şey daha sağlam ve oturmuş. Eskiden çocukça davranışlarda bulunuyorduk. Aramızdaki yaş farkından dolayı çatışırdık. İlişkimizin bu halini daha çok seviyorum“ ifadelerini kullandı.

7/8
“İLİŞKİMİZİ YÜRÜTMEMİZ ZOR OLURDU“

Eşine övgüler yağdıran güzel fenomen, onun hakkında “Volkan işinde çok başarılı bir isim. Bu yüzden özgüveni yüksek. Bu aşırı ilgi ve hayranlığı benden de bekleseydi ilişkimizi yürütmemiz zor olurdu. O bir denge yakaladı, ben de bu durumu iyi yönettim“ dedi.

8/8
“AĞAÇLARA SARILIP ONLARLA KONUŞUYORUM“

Zeynep Demirel verdiği röportajda kendiyle ilgili enteresan bir itirafta da bulundu. Demirel, “Çevremdeki birçok kişiye göre garip bir huyum var; o da ağaçlarla konuşmak, onlara sarılmak, isim takmak. Beni bir ağaçla konuşurken görürseniz şaşırmayın“ diye konuştu.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.