Fenerbahçe'de mağlubiyet sonrası kritik toplantı
14.12.2020

1/11
Süper Lig'de Fenerbahçe, Kadıköy'de Yenil Malatyaspor'a 3-0 mağlup olarak beklemediği bir yenilgi aldı. Mağlubiyetin ardından eleştiri okları Erol Bulut döndü. Erol Bulut ile Sportif Direktör Emre Belözoğlu bir toplantı gerçekleştirdi. Öte yandan yönetimin kararı belli oldu.

2/11
GÜVEN AZALDI

Takımın kötü oynaması ve karşılaşmalarda yaptığı değişikliklerle formsuz olduğu dikkat çeken Erol Bulut’a güven azalsa da yönetim bu tablodan sadece teknik heyeti sorumlu tutmuyor.

3/11
FUTBOLCULAR SINIFTA KALDI

Futbolcuların tamamına yakını Yeni Malatyaspor maçında sınıfta kaldı. Sarı-lacivertli yönetimde, teknik heyetin hataları olduğu kabul ediliyor fakat futbolcuların da bu mağlubiyet ve kötü gidişte önemli payı olduğu fikri öne çıkıyor.

4/11
HİÇBİR İSİM VARLIK GÖSTEREMEDİ

Beşiktaş mücadelesinde Ozan Tufan, Denizlispor maçında kaleci Altay ayakta kalırken bu sefer tüm takım çöktü. Hiçbir isim direnç ve varlık gösteremedi. Dolayısıyla fatura futbolculara da kesildi.

5/11
GÜNDEMDE HOCA DEĞİŞİKLİĞİ YOK

Yönetimde şu an için teknik adam değişikliği ile ilgili bir gündem bulunmuyor. Bunun temel sebeplerinden biri Erol Bulut’un önceki performansları...

6/11
SAMANDIRA'YI KONTROL ALTINA ALDI

Antrenman temposu, Samandıra’yı kontrol altına almasının yanısıra 3-1’lik Trabzonspor, 3-2’lik Göztepe ve 5-1’lik Gençlerbirliği galibiyetleri genç hoca için önemli örnekler oldu. Takımın bu maçlarda etkili oynadığına vurgu yapıldı.

7/11
TOPARLANMASI BEKLENİYOR

Dolayısıyla yönetim teknik direktör Erol Bulut’un iyi yaptığı işleri referans alıp ilerleyen haftalarda toparlanmasını bekliyor.

8/11
TOPLANTI YAPILDI

Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası sıcağı sıcağına toplantı yapıldı. Maçın ardından sportif direktör Emre Belözoğlu ile teknik direktör Erol Bulut bir toplantı gerçekleştirdi.

9/11
GUSTAVO'DAN ELEŞTİRİ

Büyük hayal kırıklığı yaşayan sportif direktör Belözoğlu, teknik direktör Erol Bulut‘tan kötü gidişin sebeplerini öğrenmeye çalıştı. Takımın tecrübeli isimlerinden Luiz Gustavo da soyunma odasında bir konuşma yaptı. Takım arkadaşlarını oynadıkları kötü futbol sebebiyle eleştiren Brezilyalı futbolcu ciddiyetsizlik ve rahatlık vurgusu yaptı. Her maça aynı ciddiyetle çıkılması gerektiğini aksi halde sonucun Yeni Malatyaspor maçındaki gibi ağır olacağını ifade etti.

10/11
EKSİKLER DE ETKİLİYOR

Ligde yaşanan istikrarsızlık ve Kadıköy’deki kötü tabloda arka arkaya gelen eksikler de etkili oldu. Fenerbahçe’de başta sakatlıklar olmak üzere koronavirüs ve ceza durumları epeyce zorladı. Ama özellikle sakatlıkların çok artması planlamayı bozdu.

11/11
SİNAN GÜMÜŞ ADAPTE OLAMADI

Samatta, Lemos, Ademi ve Perotti gibi isimlerin sakatlıkları kadro yapısını etkiledi. Daha önce Ekvador Milli Takımı’nda koronavirüse yakalanan ve şu anda sakat olan Valencia da diğer örnek oldu. Beşiktaş derbisinde Nazım Sangare’nin yokluğunda Gökhan Gönül sakat sakat oynadı. Sinan Gümüş sağlık problemleri nedeniyle takıma tam adapte olamadı. [Milliyet]


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.