Ali Koç'tan transfer ve şampiyonluk sözleri
08.12.2020

1/9
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'de şampiyonluk yarışı ve transferle ilgili konuştu. İşte Ali Koç'un sözleri...

2/9
“MESUT ÖZİL İYİ FENERBAHÇELİ“

Mesut Özil çok iyi bir Fenerbahçeli. Ekonomik şartlarımız elverecek durumda degil. Rüya gerçekleşirse ne ala ama gerçekleşmesi zor gibi görünüyor.

3/9
“BU ALGIYI YAPANLAR KİM?“

'Fenerbahçe şampiyon yapılacak' algısı var. Bunu yapanlar kim? Buna bakarsanız göreceksiniz. Fenerbahçe'nin üzerine gelmek için yapılan altlıklar. Şampiyon olursa bunlar konuşulacak.

4/9
“OLAMADI BECERİKSİZLER DENİLECEK“

Şampiyon olamazsak, 'Bu kadroyla şampiyon olamadılar, beceriksizler' denilecek. Sizlerin de bunun üzerine gitmesi gerekiyor.

5/9
“BİZ BUNLARI YEMİYORUZ AMA...“

Fenerbahçe şampiyon olacak dendi ama 10. haftada hocamız sorgulanmaya başladı. Biz bunları yemiyoruz ama Fenerbahçe taraftarı bu golleri yiyor. Niye bunlar başka takımlara olmuyor? Bu tuzağa düşmeyin. Kimin şampiyon olacağı son haftalarda belli olur. Ben hiçbir zaman iddialı konuşmadım ama bu seneye bakınca işler istediğimiz gibi gidiyor.

6/9
“ASARIM KESERİM DEMEDİM“

Taraftarlara da seslendim. 'Ne olur kulak vermeyin' dedim ama en ufak kötü bir durumda onlar da hassasiyet gösteriyor. Hiçbir zaman iddialı konuşmadım, 'Asarım, keserim' demedim.

7/9
“15 SENENİN EN İYİ DEPLASMAN PERFORMANSI“

Puanımız iyi ama daha da iyi olabilirdik. 15 senedir görmediğimiz bir deplasman performansı var. İç sahada beklemediğimiz neticeler var, bunu çözmeliyiz. En çok gol atan takımız, daha da golcülerimiz devreye girmedi. Ancak şampiyonluk adaylarından en çok gol yiyen bir takımız.

8/9
“BU KADRONUN ÖNEMİ ANLAŞILACAK“

Derin bir kadromuz var, bu kadronun önemini Ocak ve Şubat'ta daha iyi anlayacağız. İlerleyen günlerde daha iyi olacağız. Hocamızdan teknik kadromuzdan, herkesten memnunuz. Bir yumak halinde çalışıyoruz. İnşallah uzun süredir beklediğimiz şampiyonluğu taraftarlarımıza armağan edeceğiz.

9/9
TRANSFER...

Oyuncu elden çıkarmazsak, transfer yapamayız.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.