Fenerbahçe'den flaş transfer operasyonu
07.12.2020

1/9
Sezon başında 18 futbolcu alarak adeta yeniden bir takım kuran Fenerbahçe, kış transfer döneminde de durmayacak. Erol Bulut'un raporları doğrultusunda eksik bölgelere takviye yapacak olan sarı-lacivertliler atağa kalktı. Sportif direktör Emre Belözoğlu, gündemdeki 3 isim için yoğun mesai harcıyor.

2/9
Süper Lig'de 2020/2021 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor.

3/9
Sezon öncesi yaptığı takviyelerle yaz transfer dönemine damga vuran sarı-lacivertlilerde ara transfer dönemi için çalışmalar hızlandı. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Kanarya, ocak ayında eksik görülen yerleri güçlendirmeyi planlıyor.

4/9
Sezon başında takıma dahil edilen Lemos ve Tisserand'ın Beşiktaş maçındaki hataları sarı-lacivertli ekipte büyük endişeye neden oldu. Sezonu bu futbolcularla tamamlamanın risk olacağını düşünen yönetim, bu bölge için 3 ismi gündemine aldı.

5/9
Emre Belözoğlu, sezon başında da gündeme gelen Leo Duarte (Milan), Colley (Sampdoria) ve Kannemann (Gremio) için scout ekibinden acil rapor istedi.

6/9
Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Belözoğlu, ara transferde bu üç isimden birini kadroya katmayı planlıyor.

7/9
LEO DUARTE KİMDİR?

Tam adı Leonardo Campos Duarte Da Silva, 17 Temmuz 1996'da Brezilya'nın Mococa kentinde dünyaya geldi. Futbola Desportivo Brasil altyapısında başlayan Brezilyalı stoper, 3.5 sezon Flamengo forması giydikten sonra 2019 yılında 10 milyon Euro karşılığında Milan'a transfer oldu. Bu sezon İtalyan devinde yeteri kadar forma şansı bulamayan 24 yaşındaki futbolcu, çıktığı 2 maçta 27 dakika süre aldı.

8/9
OMAR COLLEY KİMDİR?

24 Ekim 1992 tarihinde Gambiya'nın Banjul kentinde dünyaya gelen Omar Colley; Wallidan, Real de Banjul, KuPS, Djurgarden ve Genk formalarını giymesinin ardından 2018 yılında Sampdoria'ya transfer oldu. Son 3 sezondur İtalyan ekibinde forma giyen Gambiyalı stoper, bu sezon çıktığı 4 maçta 1 gol attı. 1.91 boyundaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

9/9
WALTER KANNEMANN KİMDİR?

14 Mart 1991 tarihinde Arjantin'in Concepcion del Uruguay kentinde dünyaya gelen Walter Kannemann, San Lorenzo ve Atlas formalarını giymesinin ardından 2016 yılında Brezilya ekibi Gremio'ya transfer oldu. Bu sezon takımıyla 13 maçta 1.167 dakika görev alan Arjantinli savunma oyuncusu, gol ve asist katkısı üretemedi. Arjantin Milli Takımı'nın formasını da 6 kez terleten Kannemann'ın Gremio ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.