Denizlispor maçı sonrası Nabil Dirar gelişmesi! Ocak ayında...
07.12.2020

1/9
Sarı lacivertliler, sezon boyunca kadrosuna değerlendiremediği Nabil Dirar için ayrılık kararı alırken, Faslı futbolcunun da yeni takımıyla anlaştığı kaydedildi. Belçika basını konu ile ilgili yazdığı haberde Dirar'ın kulüp yönetimiyle 'o mesele' için masaya oturduğunu yazdı. İşte detaylar...

2/9
Son olarak Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, 10 kişi kalmasına karşın mücadelden 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

3/9
Maçın ardından hakemle ilgili eleştirilerin yoğun olduğu sarı lacivertli camiada, bir yandan da Alanyaspor ve Galatasaray ile aynı puanı paylaşmanın mutluluğu yaşanıyordu.

4/9
Fenerbahçe, Denizli'de aldığı 3 puanla oldukça kritik bir sınavı atlatmış ve Beşiktaş mağlubiyetinin ardından yeniden zirveye ortak olmuştu.

5/9
Bununla beraber Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giymesinin ardından sezon başında takımda değerlendirilmeyen Faslı futbolcu Nabil Dirar'ın yeni takımının belli olmaya yakın olduğu ifade edildi.

6/9
Sarı lacivertlilerde zaman zaman kadro dışı da bırakılan Dirar'ın, ara transfer sezonunda yeni takımına gideceği kaydedildi.

7/9
Belçika basınından yansıyan bilgilere göre Dirar, ara transfer sezonunda Fenerbahçe'den ayrılarak eski kulübü Club Brugge'a gidecek. Ancak bir şartla...

8/9
Sport.le360'ın haberine göre Brugge yetkilileri, Dirar kadrosuna katmak istiyor ancak bunun için herhangi bir bonservis ödemeye yanaşmıyor.

9/9
DIRAR UZLAŞMA ZEMİNİ ARIYOR

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile olan sözleşmesini 2022 yılına dek uzatan Dirar, aldığı yüksek maaştan feragat etmeye hazır ve Fenerbahçe yönetimi ile sözleşme feshi için görüşmlere başladı.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.