Önder Özen: "Fenerbahçe'nin görüntüsü iyi değil"
07.12.2020

1/9
Önder Özen, Fenerbahçe'nin Denizlispor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği mücadeleyi yorumladı ve sarı-lacivertli takımın oyununu 90 dakikaya yaymayı henüz başaramadığını belirtti.

2/9
“TOTTENHAM GİBİ OLAMADI“

Fenerbahçe'de bardağın yarısı dolu, yarısı boş. Dolu tarafta galibiyet ve gol yemeden kazanmış olmak var. Boş kısımda ise ikinci yarı pek bir şey oynayamamak var. Totttenham Arsenal karşısında 2-0 öndeydi, tıpkı Fenerbahçe gibi. Top yüzde 70 Arsenal'deydi, Tottenham pozisyon vermeden bitirdi. İyi bir takım savunması olsa, Altay maçın adamı olmazdı.

3/9
“2. DEVREDEKİ GÖRÜNTÜ KÖTÜ“

Fenerbahçe ligin favorilerinden biri, geleneksel olduğu gibi güncel de bir favori transferler ve kurduğu takımla ancak 2. devredeki görüntüsü iyi değil. Daha iyisini yapabilmeli. Kalede 8-10 pozisyon verdiniz, 1-2 tane de Fenerbahçe yakalamalıydı, bir çıkışı olmalıydı.

4/9
“KALİTE FARKI ÇOK AÇIK“

Fenerbahçe için görünen sorunlardan biri şu; tabii ki bir oyuncu çıkacak, maçı alacak, bazen çok kötü olduğunuzda da kazanacaksınız yalnız bugün iyi bir devre var. Topla oynayan, organizasyonu iyi, kaleyi göstermemiş, 2 defa da topu içeri atmış. Bu tip oyunları maçın tamamında oynamak zor ama Fenerbahçe ile Denizlispor arasındaki fark gerçekten çok açık, kalite olarak çok açık.

5/9
“11 HAFTADA NET MAÇI YOK“

Fenerbahçe'nin 11 haftada başlayıp, 90 dakika net oynayıp bitirdiği bir maç söyleyin. İlk yarının yarıdan fazlası bitti, Fenerbahçe'nin iyi oynadığı bölümleri 60-65 dakikalara çıkarması gerekiyor. Kadronun kalitesi ile kazanması gereken asıl maçlar, 2. yarıdaki çarşamba-pazar maçları.

6/9
“KADRO DİNAMİK DEĞİL“

Fenerbahçe'nin geniş bir kadrosu var ama çok dinamik değil. Fenerbahçe'de sahada henüz geliyorum dediği bir oyun olmadığını düşünüyorum.

7/9
“F.BAHÇE'DE BELİRSİZLİK VAR“

Gustavo aranmayacak bir oyuncu değil, tam bir muadili yok ama iyi giden sezonlarda takımlarda şunu görürüz. Kaleci, iki stoper, savunmacı orta saha, hücumcu orta saha ve forvetler fikstir. Diğerleri form durumuna göre kullanılır. Şu anda Fenerbahçe'nin stoperlerini bilmiyoruz. Orta sahada tam güçlü ekibi bilmiyoruz, santrfor da tam belli değil.

8/9
“SOSA'YA KONFOR YARATILMALI“

Trabzonspor'da Novak ve Pereira, çok gol yemnesinin nedeni olan oyunculardı. Fenerbahçe bu kadroyla, Sosa'ya çok rahat bir konfor yaratabilir. Trabzonspor'da bu yoktu, Novak'tan vazgeçemiyordu çünkü gol atıyordu. Novak'ın savunması yok, bunu kabul edelim. Fenerbahçe Sosa'ya yer yaratabilir, oyunu kumanda etmesini sağlayabilir.

9/9
“GÖKHAN VE CANER ALKIŞLANMALI“

Gökhan'ın attığı gollerin hepsinde, yanındaki oyuncudan kurtulduğunu görebiliriz. Gökhan Gönül ile adam adama oynatıldı, attı. Serbest oyuncu koydular, peşine adam taktılar, yine attı. Burada alkışlanması gereken Caner'in kusursuz servisleri, Gökhan'ın da çabukluğu ve kurnazlığı. Yıllar önce Fenerbahçe Anderlecht ile oynayacak, Tümer Metin de Ahmed Hassan ile Beşiktaş'ta oynadı, ezbere biliyor. Kurayı çektik, Zico'ya sürekli Ahmed Hassan'ı anlatıyor. Maç gününe kadar anlattı, maç günü bile soyunma odasında kavga çıktı. Maç başladı, kestiler, Ahmed Hassan vurdu, direğe çarptı. Yine de oluyor. Antrenörler tembel diye düşünülmesin, sabah akşam bunu düşünüyorlar.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.