Tümer Metin: "Ali Palabıyık kontrolü kaçırdı"
07.12.2020

1/8
Tümer Metin, TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında Fenerbahçe'nin Yukatel Denizlispor'u 2-0 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi.

2/8
“BÜYÜKLÜKTEN GELEN BİR HİSSİYAT“

Fenerbahçe maça iyi başladı. İlk yarı iyi oynadı ve 2-0 üstün gitti soyunma odasına. Bazen haftalar böyle olur, çıkalım maç bitsin. Bu haftayı da kayıpsız geçelim dersin soyunma odasında. Bunun adı rehavet değil ama büyüklüğünden gelen bir güven hissiyatı. 2-0'dan sonra kaybetmeyiz dersin.

3/8
“İNANILMAZ BİR HİKAYE, SON YARIM SAAT“

Serdar'ın penaltılık pozisyondan sonra inanılmaz bir hikaye gelişti son yarım saatte. Büyük takımların atanı ve tutanı çok iyi olacak. O omurganın 3 parçanın 2 tanesi çok iyi olacak. Bazen atana ihtiyacınız olur ama tutanınız da iyiyse haftayı sorunsuz kapatabilirsiniz.

4/8
“11'E 11'KEN POZİSYON VERMEDİ“

Son yarım saat için Fenerbahçe'nin zorlandığı, problemli göründüğü anlar vardı. 11'e 11'lik oyunda 2-0'ken, ikinci yarı hiç kaleye gitmedi Fenerbahçe. 2-0'dan sonra Denizlispor'un pozisyon bulduğunu, Fenerbahçe'nin kalesini zorladığını söyleyemeyiz. Tehlikeli bir pozisyon yoktu.

5/8
“İLK YARI 4-0 OLABİLİRDİ“

Fenerbahçe ilk yarıda soyunma odasına 4-0'la gidebilirdi, bu doğru.

6/8
“HAKEM KONTROLÜ KAÇIRDI“

Serdar'ın bu şekilde takımını yalnız bırakıyor olmasını değerlendirmek lazım. Muhtemelen izleyiciler, iki taraf da hakem üzerinden değerlendirecektir. Ali Palabıyık yönetimiyle, kararlarıyla kontrolü kaçırdı. Hakem kararları çok ön plana çıktı.

7/8
“DAHA HAREKETLİYDİLER“

2-0'a kadar, Serdar'ın atılmasına kadar daha derli toplu, hareketli bir Fenerbahçe vardı. Önde Mert Hakan ve Ferdi'yle, Gustavo'nun yokluğunda Ozan Tufan'ı geriye çekerek daha fazla hareketlilik kazanmış bir Fenerbahçe gördük.

8/8
“ALTAY'IN KARİYER MAÇIYDI“

Serdar'ın atılmasından sonra skoru koruyan, kapanan bir Fenerbahçe vardı. Yine de büyük takımın kırmızı karttan sonra bu görüntüde olmaması lazım. Sakin kalmak, topa sahip olmak, rakibi topa koşturan bir Fenerbahçe olabilirdi. Altay ise kariyer maçlarından birini oynadı.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.