Fenerbahçe'de şok ayrılık! Geldiği gibi gidiyor...
06.12.2020

1/13
Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemine girilirken hareketli saatler yaşanıyor. Yaz transfer döneminde 18 transfer yaparak yeni bir takım kurulan Sarı Lacivertlilerde beklenmedik ayrılık kapıda! İşte detaylar...

2/13
FENER'DE ŞOK AYRILIK

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Ara transfer döneminin yaklaşmasının ardından Fenerbahçe'de son dakika ayrılığı yaşanmak üzere.

3/13
NOKTA ATIŞI YAPMAK İSTİYOR

Sezon başında 18 transfer yaparak rakiplerine gözdağı veren Fenerbahçe devre arasında da nokta atışı yapmak istiyor.

4/13
İLK HEDEF STOPER TRANSFERİ

Sportif direktör Emre Belözoğlu ve ekibi geni çağlı transfer operasyonu yürütüyor. Fenerbahçe'de ilk hedef stoper transferi. Lemos'un formsuz grafiği teknik heyeti düşündüren başlıca konulardan birisi...

5/13
SÜRPRİZ İSİMLE YOLLAR AYRILIYOR

Fakat Fenerbahçe'de Lemos'un dışında sürpriz bir isimle yollar ayrılmak üzere. Yıldız futbolcunun takas yoluyla ayrılması gündemde.

6/13
HEDEFTE SAMATTA VAR

Ara transfer yaklaşırken dedikodular da artmaya başladı. Belçika basını, forvet hattını güçlendirmek isteyen Club Brugge'ün radarındaki isimlerden birinin Fenerbahçeli Ally Samatta olduğunu yazmıştı.

7/13
TAKAS FORMÜLÜ

Voetbal24 bir adım ileri giderek Tanzanyalı oyuncu için takas formülünün düşünüldüğünü duyurdu. İlk hedef olarak Liverpool'un satış listesine koyduğu Divock Origi'yi belirleyen Club Brugge'ün bu transferde başarılı olamaması durumunda rotayı Samatta'ya çevireceği ifade edildi.

8/13
SAMATTA'YA KARŞILIK KRMENCIK

Mavi-siyahlı takımın, Samatta'ya karşılık Fenerbahçe'ye performansı beğenilmeyen Michael Krmencik'i teklif edeceği ileri sürüldü.

9/13
FENER MEMNUN DEĞİL

Haberde, Türk ekibinin de Samatta'dan memnun kalmadığı iddia edildi. İstanbul'a Aston Villa'nın zorlamasıyla gittiği belirtilen Tanzanyalı forvetin de Belçika'ya dönmeye sıcak baktığı ve böyle bir takasın tüm tarafların çıkarına olacağı yorumu yapıldı. Süper Lig'de 7 maçta 2 gol atan Samatta 5 maçtır sessizliğe bürünmüştü.

10/13
AÇIKLAMA GELDİ

Club Brugge'ün genel müdürü Vincent Mannaert, 9 numaraya bir oyuncu baktıklarını doğrularken, “Samatta geçen yaz transfer listesindeydi. Temas oldu. Philippe ve Belçika ligini tanıyor ama F.Bahçe'yi tercih etti“ dedi.

11/13
AYRILIK SİNYALİ ALAMADI

Mannaert, bugün için Samatta'nın F.Bahçe'den ayrılmak istediğini dair bir sinyal almadığını da belirtti.

12/13
6 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Plzen'den ocak ayında 6 milyon euro bonservisle Brugge'a gelen Michael Krmencik, forvet ve sağ kanatta oynuyor.

13/13
12 MAÇTA 3 GOL 2 ASİST

27 yaşındaki oyuncu, Brugge'da 12 maçta 3 gol ve 2 asist üretti. 1.91 boyundaki Krmencik'in 26 kez yer aldığı Çek Milli Takımı'nda da 9 golü bulunuyor.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.