Fenerbahçe'de Erol Bulut derbinin faturasını kesti!
06.12.2020

1/9
Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisindeki etkisiz oyun ve mağlubiyetin yankıları sürüyor. 4-3 kaybedilen derbi Samadıra'da tartışıldı. (Milliyet)

2/9
OYUNCULAR DA NASİBİNİ ALDI

Sahaya çıkan kadro ve maç içinde teknik heyetin hamleleri sebebiyle derbinin faturası genel olarak Erol Bulut’a kesilse de futbolcular da bu durumdan nasibini aldı.

3/9
BELÖZOĞLU DEVREYE GİRDİ

Sportif Direktör Emre Belözoğlu hafta boyunca futbolcularla tek tek konuştu. Yapılan özel görüşmelerde futbolculara eleştiriler yöneltildi.

4/9
İSTEK, ARZU, MÜCADELE

Burada yapılan temel vurgu ise takımın gerekli istek, arzu ve mücadeleyi göstermemesi oldu. Sarı-lacivertliler en son 2013-14 yılında şampiyon olmuştu.

5/9
ŞAMPİYONLUK ÖZLEMİ

Başkan Ali Koç’un göreve gelmesi sonrası ilk sezonu 6. geçen sezonu ise 7. bitiren sarı-lacivertliler şampiyonluk mücadelesi veren üç ezeli rakibi arasında zirveye en çok hasret olan ekip konumunda.

6/9
UYARI GELDİ

Bu konuya ve bu sezonki beklentilere vurgu yapılarak oyuncuların saha içinde rakiplerden daha istekli ve özverili olmaları istendi.

7/9
DİSİPLİNDEN KOPULDU

Teknik Direktör Erol Bulut da oyuncularla görüşerek, saha içindeki hataların altını çizdi. Bulut özellikle Beşiktaş’ın 2-0 öne geçmesi sonrası takımın oyun disiplininden kopmasıyla ilgili sıkıntılarını dile getirdi.

8/9
ÇALIŞMALAR UNUTULDU

Sezon başından bu yana yapılan çalışmalarda Erol Bulut skor ne olursa olsun oyun sistemlerine bağlı kalacaklarını ifade etmişti.

9/9
DERBİDE SINIFTA KALDILAR

Bazı maçlarda da bunun neticesi alınmış ve takım geriden gelip kazanmıştı. Ancak Beşiktaş maçında takım bu konuda sınıfta kaldı. Erol Bulut ayrıca oyuncularına bireysel olarak yaptıkları hataları da anlattı ve bunların Denizlispor maçında tekrar etmemesini istedi.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.