Erol Bulut'tan Mert Hakan Yandaş'a özel motivasyon!
04.12.2020

1/6
Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarındaki etkisiz performansıyla dikkat çeken Jose Sosa, Süper Lig'in 11. haftasındaki Denizlispor maçınd yedek bekleyebilir. Arjantinli yıldız yerine Mert Hakan Yandaş'a forma vermeyi planlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Mert Hakan ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. İşte o görüşmede konuşulanlar...

2/6
Fenerbahçe'de, Beşiktaş derbisinde alınan 4-3'lük mağlubiyet sonrası gözler Denizlispor mücadelesine çevrildi. Sarı-lacivertliler, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, teknik direktör Erol Bulut da oyuncularını motive etmeye çalışıyor.

3/6
Genç teknik adam, Beşiktaş derbisinde sergilediği performansla sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çeken Jose Sosa'yı Denizli deplasmanında oynatmayı düşünmüyor.

4/6
Arjantinli futbolcunun yerine Mert Hakan Yandaş'a görev vereceği öğrenilen Bulut, maç öncesi Mert Hakan'la bir motivasyon konuşması yaptığı ortaya çıktı.

5/6
“İŞTE SANA FIRSAT!“

Takvim'in haberine göre; Erol Bulut'un, idman sonrası odasına çağırdığı Mert'e “Senden tamamen maça odaklanmanı istiyorum. Düzenli olarak forma giymek istiyorsan işte sana fırsat! Kendini göster elinden geleni yap, formayı bir daha çıkarma“ dediği belirtildi.

6/6
“FUTBOLA AÇIM“

26 yaşındaki orta saha oyuncusunun da “Merak etmeyin hocam. Gayet formdayım ve futbola açım“ diyerek Bulut'a başarı sözü verdiği kaydedildi.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.