Fenerbahçe Onyekuru için atağa kalktı
03.12.2020

1/9
Yaz transfer döneminde 18 futbolcu alan Fenerbahçe, devre arasında da durmayacak. Sarı-lacivertli takımın listesindeki isimlerden biri de eski Galatasaraylı yıldız Onyekuru. Sarı-kırmızılı takımın tekrar kiralamak istediği Nijeryalı için ocak ayında kıyasıya bir yarış yaşanacak. İşte detaylar...

2/9
Bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan Fenerbahçe'nin Henry Onyekuru için nabız yokladığı iddia edildi.

3/9
Galatasaray'ın da tekrar kadrosuna katmak istediği Nijeryalı yıldızın menajeri William D'Avila, İstanbul'a gelmişti. Sarı-lacivertli yöneticilerin de D'Avila ile bir görüşme yaptığı belirtiliyor.

4/9
D'Avila'nın, “Henry'nin ilk tercihi Galatasaray. Ancak Monaco onu bu kez bonservisiyle satmak istiyor. İkna edici bir teklif sunarsanız, Fenerbahçe'ye de 'hayır' demez“ diyerek sarı-lacivertl takıma bir açık kapı bıraktığı öğrenildi.

5/9
MUTLU DEĞİL

Galatasaray'ın Onyekuru'nun haklarınının yüzde 50'sini almak için Monaco'ya 3 milyon euro teklif ettiği konuşuluyor.

6/9
Fenerbahçe'nin bu rakamın üstüne çıkması durumunda transferi bitirebileceği belirtildi. Monaco'da bu sezon 4 maçta 139 dakika forma şansı bulabilen 23 yaşındaki Henry, 1 asist yaptı.

7/9
Başarılı futbolcu, Galatasaray'da görev yaptığı 56 maçta ise 17 gol ve 8 asist üretmişti.

8/9
Sol kanadın yanı sıra forvette de oynayabilen Onyekuru'nun sürati ve gol yollarındaki etkinliği ile Fenerbahçe'de de büyük iş yapacağı ifade ediliyor.

9/9
Nijerya Milli Takımı'nda 11 kez oynayan ve 1 gol atan Onyekuru; KAS Eupen, G.Saray, Anderlecht ve Monaco'da 152 maçta 57 gol ve 21 asistlik performans sergiledi. (Fotomaç)


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.