Fenerbahçe'den transferde 3'lü stoper operasyonu!
01.12.2020

1/11
Sportif direktör Emre Belözoğlu, Beşiktaş yenilgisi sonrası yeni bir transfer stratejisi belirledi. Fenerbahçe transfer listesine giren üç isim şöyle: Leo Duarte, Omar Colley, Walter Kannemann... Sportif direktör Emre Belözoğlu, ara transfer dönemi planlarını bu üç isim üzerinden yürütmeyi planlıyor. Duarte, Colley ve Kannemann ile ilgili detaylı araştırmalar yapılması planlanıyor.

2/11
Hayal kırıklığı

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinin ardından kollar sıvandı. Transferde yeniden hamle yapmaya hazırlanan Fenerbahçe'de flaş bir karara imza atıldı. Sportif direktör Emre Belözoğlu'nun derbi sonrası yeni hedefi ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinde alınan kötü sonucun şoku yaşanırken Sarı Lacivertlilerde bazı futbolcuların performansı hayal kırıklığı yaşattı.

3/11
Stoperler düşündürüyor

Derbide Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasının ardından 2 gol yiyen Fenerbahçe'de savunma alarm verdi. Lemos ve Tisserand'ın performansı teknik heyeti düşündürüyor...

4/11
Lemos bekleneni veremedi

Sezon başında transfer edilen Lemos ve Tisserand'dan özellikle Uruguaylı Lemos'un sezon başından beri sergilediği performans büyük hayal kırıklığına neden oldu.

5/11
10 haftada 13 gol yedi

Henüz 10 haftası geride kalan Süper Lig'de kalesinde 13 gol gören Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun ilk 10 haftalık periyodunda kalesinde 9 gol görmüştü.

6/11
Derbide Aboubakar'ı tutamadı

Fenerbahçe'de en çok eleştirilen isim ise Mauricio Lemos oldu. Uruguaylı stoper Aboubakar'ın kaydettiği 2 golde de hata yaptı ve derbinin kaybedilmesinde büyük rol oynadı.

7/11
Lemos endişeye neden oldu

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan 7 gollü derbiden 4-3 yenik ayrılan Fenerbahçe'de gündem savunma hattı. Lemos ve Tisserand'ın Beşiktaş maçındaki hataları sarı-lacivertli ekipte büyük endişeye neden oldu.

8/11
İşte Belözoğlu'nun yeni hedefleri

Sezonu bu futbolcularla tamamlamanın risk olacağını düşünen sportif direktör Emre Belözoğlu, Lemos'un yerine 3 yıldız ismi gündemine aldı.

9/11
Leo Duarte

Emre Belözoğlu'nun ilk hedefi Milan forması giyen Leo Duarte... Geçtiğimiz sezon Flamengo'dan Milan'a 10 milyon Euro bedelle transfer olan Duarte, İtalyan devinde bu sezon sadece 1 maçta görev aldı. Belözoğlu'nun ilk hedefi Brezilyalı stoperi kiralamak.

10/11
Omar Colley

Fenerbahçe'de Duarte'den sonra diğer hedef Sampdoria forması giyen Omar Colley... 2018 yılında Genk'ten 8 milyon Euro bedelle transfer edilen Colley, İtalyan ekibinde düzenli forma şansı bulan isimlerden...

11/11
Walter Kannemann

Fenerbahçe'de stopere son aday ise Arjantinli Walter Kannemann... Son 4 sezondur Gremio forması giyen Kannemann, Brezilya ekibinin yıllardır savunma hattında forma giyiyor.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.