Erol Bulut'un derbide zafer planı!
27.11.2020

1/6
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'ı devirme planını belirledi. Siyah- Beyazlı takımın zayıf yönlerini tespit eden başarılı hoca Utku'nun uzaktan şutlarda başarısız olduğunu belirledi. Bulut'un Utku'nun bu dezavantajını avantaja çevirmek istediği öğrenildi.

2/6
ŞUT ÇALIŞMASINA AĞIRLIK VERDİ

Başarılı hocanın hafta içindeki idmanlarda uzaktan şut çalışmasına ağırlık vermesinin temel nedeninin bu olduğu öğrenildi. Bulut oyuncularından kaleyi gördüğü anda şut atmasını istedi.

3/6
FUTBOLCULARIYLA TOPLANTI YAPTI

Futbolcularıyla toplantı yaptığı belirlenen Bulut'un, “Utku iyi bir kaleci ama uzaktan şutlarda hata yapabiliyor. Bu nedenle kaleyi gördüğünüzde şut çekin“ talimatı verdiği ortaya çıktı.

4/6
PANİK YAPMA İHTİMALİ VAR

Özellikle hücuma yönelik oyunculardan şut çekmesini isteyen Bulut'un Utku'nun ilk kez derbi maça çıkacağı için panik yaşayabileceğini de hesaba kattığı gelen bilgiler arasında.

5/6
GÖKHAN'IN YETİŞMESİNİ BEKLİYORUZ

Erol Bulut futbolcuların durumlarıyla ilgili açıklamalar da yaptı. Gökhan'ın tedavisinin sürdüğünü belirten Bulut, “Yetişmesini bekliyoruz İnşallah bir sıkıntı olmaz“ dedi. Valencia'nın henüz dönmediğini vurgulayan Bulut, “1-2 gün içinde yeni bir test olur. Türkiye'ye dönmesini bekliyoruz“ diye konuştu. Samatta konusunda da bilgi veren Bulut, “3-4 hafta sakatlık süreci yaşayacak. Bizim için çok değerli bir oyuncu. Ona da ihtiyacımız olacak“ diye konuştu.

6/6
3 PUAN ALMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

Erol Bulut, Beşiktaş maçına 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyleyerek, “Rakip iyi bir takım ama bizim de kalitemiz belli“ ifadesini kullandı.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.