Flaş Gökhan Gönül gelişmesi! Beşiktaş derbisinde...
26.11.2020

1/10
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi sakat oyuncuların son durumu merak ediliyor. Sarı Lacivertlilerin deneyimli yıldızı Gökhan Gönül'ün son durumu belli oldu. İşte detaylar...

2/10
Fenerbahçe'de dün akşam saatlerinde Mbwana Samatta'dan gelen haber moralleri bozdu. Tanzanyalı yıldız golcünün çekilen MR’ında sol diz iç yan bağında esneme, eklem kapsülünde zorlanma tespit edildiği açıklandı.

3/10
Mbwana Samatta'nın Beşiktaş derbisinde forma giyemeyeceği açıklanırken tedavisine başlandığı ifade edildi.

4/10
Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Nazım Sangare, Tolga Ciğerci ve Harun Tekin'in de derbi kadrosun yer alma beklenmiyor.

5/10
Fenerbahçe’de derbi öncesi sağ bek sıkıntısı yaşanıyor. Nazım Sangare sakatlığı sebebiyle kesin olarak maçta forma giyemeyecek.

6/10
Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül’ün tam olarak iyileşebilmesi için 3-4 haftalık bir süre geçmesi gerekiyor.

7/10
Deneyimli oyuncu bu hafta sonu ile birlikte iki haftayı dolduracak. Ancak geçmişte benzer durumlarda fedakarlık yaparak görev aldığı için Gökhan’ın derbide sahaya çıkması bekleniyor.

8/10
Kaptanın 90 dakikayı çıkarması ise zor görünüyor. Bunun yanı sıra Beşiktaş derbisinde oynarsa Gökhan Gönül tam olarak iyileşmeden sahaya çıkmış olacak.

9/10
Bu da tekrar kasık bölgesinde yırtık oluşuma ihtimali anlamına geliyor. Pazar gününe kadar tedavisi ve çalışmalarını sürdürecek olan deneyimli futbolcunun oynaması için yoğun çaba var.

10/10
Gökhan maça yetişemezse sağ bekte Lemos forma giyecek. Uruguaylı futbolcu, Gençlerbirliği maçında savunmanın sağında görev yaparken, olumlu bir performans ortaya koymuştu.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.