Erol Bulut'un fikstür sıkıntısı! Gökhan Gönül ise...
19.11.2020

1/7
Gençlerbirliği maçı cumartesi, milli oyuncular ise bugün dönebilecek. Sarı-Lacivertliler tam kadro sadece iki idmana çıkacak. Bu durum Erol Bulut’u düşündürüyor. Ayrıca kaptan Gökhan Gönül'den gelen kötü haber de can sıktı...

Sarı-Lacivertliler, milli takımlara 10 futbolcu göndermişti. Bu nedenle iki haftadır antrenmanlar eksik bir kadroyla yapılıyor. Fenerbahçe için asıl sıkıntı ise Gençlerbirliği maçının cumartesi günü saat 16.00’da olması.

2/7
Milli futbolcular bugün takıma katılacak. Dinlenme fırsatı bulamadan soluğu Samandıra’da alacaklar. Erol Bulut, takımıyla tam kadro olarak sadece iki idman yapabilecek.

3/7
Bugün akşam saatlerinde bir çalışma gerçekleştirecek olan Sarı-Lacivertliler, yarın sabah son antrenmanı yapıp Ankara’nın yolunu tutacak.

4/7
Fenerbahçe, fikstür nedeniyle tepkili. Sivas Belediye ile salı günü oynanacak kupa maçının çarşamba oynatılması halinde Gençlerbirliği karşılaşmasının da pazar günü oynanabileceği görüşü hakim. Kanarya, ligin ilk haftasında da Milli ara dönüşü cuma günü Rize deplasmanına çıkmıştı.

5/7
Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan oyuncuların durumları netleşmeye başladı. Diego Perotti, ağrıları nedeniyle önceki günkü idmanda takımdan ayrı, özel bir çalışma gerçekleştirmişti. Arjantinli futbolcunun ağrıları dün büyük oranda geçti.

6/7
Yapılan kontrolde de bir soruna rastlanmayınca 32 yaşındaki kanat oyuncusu idmanın tamamında takımla çalıştı. Aynı şekilde Sinan Gümüş de takıma katıldı. Bu durum, Erol Bulut’a rahat bir nefes aldırdı. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül ise dün yine antrenmanda yer almadı. Tecrübeli sağ bekin Gençlerbirliği maçında oynamayacağı kesinleşti.

7/7
Koronavirüs testi pozitif çıkan Enner Valencia da Başkent deplasmanında görev yapamayacak. Hollanda U21 Takımı’ndan sakat dönen Ferdi Kadıoğlu’nun da bu hafta oynaması zor görünüyor.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.