Vedat Muriç'ten müjdeli haber! Sözleşmesindeki dikkat çeken detay!
18.11.2020

1/12
Fenerbahçe'den Lazio'ya 17.5 milyon Euro bedelle transfer olan Vedat Muriç'in sözleşmesinde yer alan bir madde sonradan ortaya çıktı. İşte detaylar...

2/12
Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonunun başında ezeli rakibi Galatasaray ile girdiği transfer yarışı Sarı Lacivertlilerin lehine sonuçlanmış ve Kosovalı golcü Muriç, Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

3/12
Geçtiğimiz sezona performansıyla damga vuran Vedat Muriç, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 36 maçta 17 gol atıp 7 asist yaptı.

4/12
Vedat'ın Fenerbahçe'deki müthiş performansı Kosovalı golcüye Avrupa'nın kapılarını açtı ve Lazio golcü futbolcuyu 17.5 milyon Euro bedelle sezon başında kadrosuna dahil etti.

5/12
Lazio'ya transferinin hemen öncesinde koronavirüse yakalanan ve sezon öncesinde sakatlığı bulunan Vedat Muriç, başkent ekibinde şu ana kadar gol veya asist katkısında bulunamadı ve Lazio taraftarlarının büyük tepkisini topladı.

6/12
Vedat, Lazio'da üst üste Torino, Zenit ve Juventus maçlarında ilk 11'de forma giydi ve bu maçların hiçbirinde 90 dakika sahada kalamadı. Kosovalı golcünü Lazio performansı İtalyan taraftarı hayal kırıklığına uğrattı.

7/12
Lazio'daki performansı eleştiri konusu olan Vedat Muriç, Kosova Milli Takımı'nda kendini bulmaya başladı. Yıldız golcü Arnavutluk ile oynana hazırlık maçında uzun zaman sonra ilk golünü kaydetti.

8/12
UEFA Uluslar Ligi K Grubu'nda Slovenya ile deplasmanda karşılaşan Kosova maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu maçta Kosova'nın tek golü Vedat Muriç'ten geldi. Muriç maç sonu Kosova basınına yaptığı açıklamada, “Lazio'da henüz gol atamadım ama bu durum beni endişelendirmiyor. Goller de gelecek.“ ifadesini kullanmıştı.

9/12
Son dönemde performansı eleştirilen Vedat'ın Lazio'ya transferinde sözleşmesindeki bir madde sonradan ortaya çıktı.

10/12
Roma merkezli Il Tempo gazetesi, Lazio'nun Fenerbahçe'ye toplamda 17.5 milyon Euro tutarında dört ödeme yapacağını belirtti.

11/12
Vedat'ın Lazio'ya imza attığı gün başkent ekibi Fenerbahçe'ye 4,875 milyon Euro'luk ilk ödemesini gerçekleştirdi.

12/12
Sözleşmede yer alan maddeye göre Lazio, Vedat için Fenerbahçe'ye yapacağı ikinci ödemeyi yıl sonuna kadar erteleme hakkına sahip. Fakat Lazio ikinci ödemesini geç yaptığı takdirde Fenerbahçe'ye % 18'e varan ekstra ödeme yapmak zorunda kalacak. (Skorer)


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.