Dünyaca ünlü yıldızı resmen duyurdular! 'Serbest bırakıyorlar, Fenerbahçe...'
18.11.2020

1/10
Fenerbahçe'de Ocak ayı için transfer çalışmaları resmen başladı. Sarı Lacivertlilerin peşinde olduğu dünya yıldızı için son dakika açıklaması geldi. Kulübünün serbest bırakacağı öğrenilen yıldız futbolcu için Fenerbahçe detayı transfer iddialarını daha da güçlendirdi. İşte detaylar...

2/10
Fenerbahçe son yılların en büyük transfer taarruzuna imza atmış ve 18 transfer yaparak adeta yeni bir takım oluşturmuştu. Jose Sosa, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mert Hakan Yandaş'la transfer sezonuna çok hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe taraftarını da yeni sezon öncesi umutlandırmıştı.

3/10
Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da sezona damga vuran ve Karadeniz ekibinin şampiyonluğa oynamasında büyük katkıda bulunan Jose Sosa'nın ardından Filip Novak'ın da transferi büyük yankı uyandırmıştı

4/10
Fenerbahçe birçok futbolcuyu kadrosuna katarken en dikkat çeken isimlerin başında Arjantinli yıldız Diego Perotti yer aldı. Roma'da yaşadığı sakatlık sorunlarıyla ilk 11'e girmekte zorlanan Perotti sakatlığını tamamen atlattı ve Sarı Lacivertli formayı giymeye başladı.

5/10
Fenerbahçe transferin son gününde Perotti'nin dışında Basel'den Kemal Ademi ve PAOK'tan Dimitris Pelkas'ı kadrosuna katarak gücüne güç kattı ve yeni sezona yepyeni bir kadroyla başladı.

6/10
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Ocak ayında dünyaca ünlü yıldızın transferini bitirmek için girişimlere resmen başladı.

7/10
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna dahil etmek için yoğun mesai harcadığı Andriy Yarmolenko konusunda Ukrayna basınından flaş bir yorum geldi.

8/10
Sarı lacivertli kulübün sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun transfer için bizzat devrede olduğu bilinirken, Ukraynalı gazeteci Igor Tsyganyk, oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olmayacağını düşündüğünü söyledi..

9/10
Ukraynalı gazeteci konu ile ilgili yaptığı yorumda; “Şu anda herhangi bir varsayımda bulunmamız doğru olmaz. West Ham United'ın Yarmolenko'yu serbest bırakmak istediğini biliyorum.“ dedi.

10/10
Igor Tsyganyk, Yarmolenko'nun Fenerbahçe'ye olası transferi için ise, “Ancak o acele etmeyecek. Yarmolenko'nun yakın gelecekte Fenerbahçe'ye gideceğine inanmıyorum. Ukrayna'ya dönmesinin kendisi açısından daha olumlu olacağını düşünüyorum.“ dedi.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.