Fenerbahçe'de koronavirüsü ve sakatlıklar sonrası ilk 11 değişiyor
17.11.2020

1/10
Şu ana dek Süper Lig'de oynadığı 8 maçta yalnızca 1 yenilgi alan Fenerbahçe'de moraller yerinde. Yapılan transferler sonrası mutlak şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertlilerde geçtiğimiz günlerde Enner Valencia'dan gelen corona virüsü testi pozitif haberi can sıkarken Erol Bulut, şu ana dek beklediği forma şansını bulamayan o ismi sahaya sürmeye hazırlanıyor. İşte o isim ve detaylar...

2/10
Fenerbahçe gerek yaptığı transferler gerekse ligde şu ana kadar gösterdiği performansla şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösteriliyor.

3/10
Özellikle transfer dönemindeki gayretiyle takımda büyük bir değişim yaratmayı başaran Emre Belözoğlu da şu ana dek alınan güzel sonuçlarda en büyük pay sahibi isimlerden biri.

4/10
Emre Belözoğlu, geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile gerçekleştirdiği sohbet toplantısında birçok konuya değinirken, transferlerden de bahsetmiş ve Mert Hakan Yandaş'a ayrı bir parantez açarak, “Sezon başı kampından çıktığında çok iyi hissedersin kendini ama hemen sakatlanırsan direkt geri gidersin. Oyuncu tekrar sezon başına başlamış gibi bir sürece girdi.

5/10
Mert Hakan'ı takımın merkezinde görüyorum. Oynayan arkadaşını motive eder ve dışarıdan destek verir. Ameliyat olmasına ilişkin bir durum yok. Adaptasyonla alakalı bir sorun görmüyorum.“ ifadelerini kullanmıştı.

6/10
En fazla Mert Hakan Yandaş'ın transferinde zorlandıklarını ifade eden Belözoğlu, “Bu transferde oyuncu da çok zorlandı. Biz kimsenin elinden oyuncu kapmadık. Bizler bundan pay sağlayacak insanlar değiliz. Fenerbahçe güçlü bir camia ama bizim gücümüz Fenerbahçe'den geliyor. Fenerbahçe'nin gücü olmasaydı biz bu oyuncuları buraya getiremezdik.“ diye de ekledi.

7/10
Ancak şu ana kadar sarı-lacivertli formayla Süper Lig'de yalnızca 6 maçta 92 dakika sahada yer alabilen Mert Hakan Yandaş, forma şansı bulamaması üzerine geçtiğimiz günlerde, “Bu şekilde futbolu unutacağız. Beklentimiz bu değildi“ diye sitem etmiş ve Erol Bulut'la bir görüşme yapmıştı.

8/10
Ekvador Milli Takımı'nda yapılan koronavirüsü testi pozitif çıkan Enner Valencia'dan gelen bu haberin ardından gözler Mert Hakan Yandaş'a çevrildi. Karagümrük ile önceki gün oynanan hazırlık maçında da teknik heyetten tam puan alan genç futbolcu Fenerbahçe'deki en iyi oyununu oynadı. Mert Hakan, ilk golde müthiş pasıyla atağın hazırlayıcısı olurken, ikinci golde ise asisti yaptı.

9/10
Başarılı oyuncu, sahada kaldığı 70 dakika boyunca attığı etkili paslarla Karagümrük savunmasına zor anlar yaşatıp, arkadaşlarına pozisyonlar hazırlarken, Gençlerbirliği ile oynanacak 9. hafta maçına ilk 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

10/10
Koronavirüsüne yakalanan Valencia'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Gökhan Gönül de takımdaki yerini alamayacak. Sosa ve Samatta'nın son durumu ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Bu iki yıldızın oynaması bekleniyor.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.