Almanlardan Ömer Faruk Beyaz'a Messi yakıştırması!
17.11.2020

1/13
Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz, Almanların radarına girdi. Sky Sports'ta yayımlanan bir programda Ömer Faruk'tan, 'Türk Messi' diye bahsedilirken, 17 yaşındaki oyuncu ile ilgili bir de transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

2/13
Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz, Almanya'da dikkat çekmeye başladı.

Sarı-lacivertliler, iki sezon önce Ömer Faruk Beyaz'la profesyonel sözleşme imzalamış, sözleşme ve doğum günü kutlamasına Ali Koç, dönemin sportif direktörü Damien Comolli ve yöneticiler de katılmıştı.

3/13
Ömer Faruk Beyaz kendisini 2021'e kadar Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza atarken geleceğin yıldız adaylarından gösterilen oyuncuyla ilgili tartışmalar alevlendi.

4/13
BELÖZOĞLU JESTİ

Geçtiğimiz sezonun son bölümünde takımda forma şansı bulan 17 yaşındaki genç yıldız adayına en büyük jest Emre Belözoğlu'ndan gelmişti.. Emre Belözoğlu, Rizespor maçının 64. dakikasında oyundan çıkarken kaptanlık bandını Ömer Faruk Beyaz'a teslim etmişti.

5/13
Fenerbahçe camiası Ömer Faruk Beyaz'ın da, forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılan Merih Demiral gibi elden kaçmasından endişe ediyor.

6/13
SÖZLEŞME UZATACAK MI?

Bilindiği gibi Avrupa devlerinin peşinde olduğu Beyaz'ın, forma şansı bulamadığı gerekçesiyle sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya sıcak bakmadığı iddia ediliyor.

7/13
ALMANYA ONU KONUŞUYOR

Almanya ise Ömer Faruk Beyaz'ı konuşuyor. Alman Sky Sport News kanalında dün akşam (16 Kasım) yayınlanan Transfer Update-die Show (Transfer Güncellemesi Şovu) programında Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ömer Faruk Beyaz mercek altına alındı.

8/13
Söz konusu programda transfer piyasasındaki güncel spekülasyonlara ve gelişmelere ışık tutulurken, genç oyuncular da scouting raporları üzerinden seyircilere tanıtılıyor.

9/13
ÖMER FARUK'U KONUŞTULAR

Ajansspor'un derlediği habere göre, Transfer Update programında bu hafta ele alınan genç yıldızlardan biri de Ömer Faruk Beyaz oldu.

10/13
SCHALKE'YE YAKIŞTIRMA

Sky Sport transfer uzmanları, Ömer Faruk'un çok yetenekli olduğunu ifade ederken, oyuncunun raporlarının da son derece olumlu olduğunu aktardılar. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncunun Schalke için ideal olabileceği belirtildi.

11/13
“Müthiş bir oyun görüşü var ve takımın hücumuna inanılmaz etki yapıyor“ diyen program yorumcuları, Beyaz'ı 'Türk Messi' olarak nitelendirdi.

12/13
2013 yılından bu yana Fenerbahçe altyapısında forma giyen Ömer Faruk Beyaz geleceğin büyük yıldızları arasında gösteriliyor. Genç oyuncu ayrıca 36 kez de Ümit Milli olmak üzere diğer yaş gruplarında milli formayı giydi.

13/13


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.