Erol Bulut çok istemişti, Fenerbahçe bitiriyor
15.11.2020

1/9
Yaz transfer dönemine yaptığı 18 transferle damga vuran Fenerbahçe, Erol Bulut'un da takımda görmeyi çok istediği yıldız ismin transferini bitirdi. Kulübüyle bonservis konusunda anlaşma sağlayan Sarı Lacivertliler yıldız oyuncuyu Ocak ayında İstanbul'a getirecek. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu transferle bizzat ilgileniyor. İşte detaylar...

2/9
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Erol Bulut'un sezon başında ısrarla istediği yıldız futbolcunun transferi bitti. Fenerbahçe yıldız ismin kulübüyle bonservis konusunda anlaşma sağlamıştı. İşte transferin tüm detayları...

3/9
EMRE BELÖZOĞLU DEVREYE GİRDİ

Yaz transfer dönemine 18 transfer yaparak damga vuran Fenerbahçe'de Ocak ayı için çalışmalar şimdiden başladı. Erol Bulut, sportif direktör Emre Belözoğlu ile yaptığı görüşmede transferin bitirilmesini talep edince Belözoğlu resmen devreye girdi.

4/9
GÖRÜŞMELER YENİDEN BAŞLADI

18 transfer yaparak sil baştan kadro kuran Fenerbahçe'nin en önemli transfer kozlarından olan Emre Belözoğlu'nun devreye girmesiyle iki kulüp arasında görüşmeler yeniden başladı. Fenerbahçe'nin Ocak ayı operasyonundaki isimler de netleşmeye başladı. İşte Sarı Lacivertli takımın ilk transferi...

5/9
BAKASETAS HAMLESİ

Bu sezon transferde en çok konuşulan takımların başında gelen Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Gelecek vadeden isimler üzerinde tarama yapan sportif direktör Emre Belözoğlu, ara transfer döneminde Erol Bulut'un ısrarcı olduğu Bakasetas için harekete geçecek.

6/9
TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK

Sezon başında Yunan yıldızın kulübü Alanyaspor ile bonservis konusunda anlaşamayan sarı-lacivertliler, teknik direktör Erol Bulut'un ısrarı nedeniyle görüşmelerde bu kez tüm şartları zorlayacak.

7/9
FENERBAHÇE'YE GELMEYE SICAK

Kısa sürede takıma uyum sağlayan Pelkas ile çok istediği Bakasetas'ın ayrı özelliklere sahip olduklarını belirten Bulut'un, “Farklı tarzda oyuncular. İkisinin birlikte kadroda olmasını çok istiyorum“ dediği öğrenildi. Güney ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Yunan 10 numaranın da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı iddia ediliyor.

8/9
SÜPER LİG'E DAMGA VURDU

Alanyaspor formasıyla ikinci sezonuna giren Bakasetas, geçtiğimiz yıl Süper Lig'e damga vuran isimler arasındaydı. 2019-20'de 34 lig maçında da forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 10 kez rakip fileleri havalandırdı, 4 de asist yaptı.

9/9
BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yunan oyuncu, bu sezon ise oynadığı 7 Süper Lig maçında 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.. (Milliyet)


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.