Fenerbahçe'den yılın bombası! Alexander Sörloth olmadı ama...
14.11.2020

1/17
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, yaz transfer döneminde sarı lacivertli ekibin kadrosuna 18 yeni isim katmış olmasına rağmen durmuyor. Devre arası sarı-lacivertli takımda yine sıcak geçecek. İşte son dakika gelişmeleri...

2/17
Süper Lig'de 2020-2021 sezonuna bambaşka bir kadroyla giriş yapan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, ilk 7 haftasını 5 galibiyet ve 2 beraberlikle geçtiği sezonun ilk mağlubiyetini 8. haftada Kadıköy'de aldı.

3/17
Ülker Stadı'nda İttifak Holding Konyaspor'u konuk eden Kanarya, rakibine Jevtovic ve Kravets'in golleriyle 2-0 mağlup oldu. Özellikle sergilenen oyunla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Fenerbahçe, bu mağlubiyetle milli araya lider girme şansını kaybetti.

4/17
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun önderliğinde ezeli rakipleri de dahil olmak üzere birçok takımdan transfer yapmıştı.

5/17
Sarı-lacivertli kulübün geleceğine de yatırım yapmak amacıyla genç ve potansiyelleri oyuncuları da transfer etmek isteyen Emre Belözoğlu, Mert Hakan Yandaş'ın ardından Galatasaray'ın da istediği bir isim için daha harekete geçti.

6/17
Sörloth hamlesi

Son olarak ismi Galatasaray ile anılan Alexander Sörloth için devreye girdiği öne sürülen Emre Belözoğlu, Norveçli golcünün transferi konusunda iddialı açıklamalarda bulunmuştu.

7/17
Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Alexander Sörloth, Trabzonspor'dan RB Leipzig'e 20 milyon euro karşılığında transfer olarak sansasyon yaratmıştı. Ancak Alman ekibiyle 7 resmi maça çıkan ve 313 dakika sahada kalmasına rağmen gol ya da asist üretemeyen Norveçli forvet beklentilerin altında kaldı

8/17
Menajerinden randevu aldı

Emre Belözoğlu'nun Alexander Sörloth hakkında “Eğer Sörloth yeniden Türkiye'ye dönecekse oynayacağı takım Fenerbahçe olur“ ifadesini kullandığı iddia edilmişti. Yetenekli golcünün menajerinden randevu aldığı belirtilen Emre Belözoğlu'nun bu transferi bitirmek için ısrarcı olduğu kaydedilmişti.

9/17
Başkan Ağaoğlu'ndan Sörloth açıklaması
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, AA'ya yaptığı açıklamada, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüplerin Sörloth'u ara transferde kadrolarına katmak istediklerine yönelik basında çıkan haberlere ilişkin açıklamada bulundu.

10/17
'İlk hak Trabzonspor'un'

“Sörloth'un Türkiye'ye kiralık veya satılık olarak gelmesi gibi bir durum söz konusu olduğu takdirde ilk hak Trabzonspor Kulübündür“ diyen Başkan Ağaoğlu, “Trabzonspor Kulübü, bu hakkını kullandığı takdirde Sörloth, Trabzonspor Kulübünden başka hiçbir kulübe gidemez. Bu, uzun süre tartışılarak koydurduğumuz bir maddeydi. Hatta satışta çıkan en son pürüz de diyebiliriz buna. Bu yüzden süreç dahi uzamıştır“ ifadesini kullandı.

11/17
Alexander Sörloth dedikodularının ardından Fenerbahçe'nin bir kez daha Galatasaray'a daha yakın olduğu konuşulan bir başka isim için girişimlere başladığı ortaya çıktı.

12/17
Hatta Emre Belözoğlu'nun bizzat harekete geçtiği ve genç yeteneği Galatasaray'ın elinden kapmak için babasıyla görüştüğü öne sürüldü. İşte detaylar...

13/17
Ali Akman Bursaspor'da fırtına estiriyor

Altyapısından yetiştiği Bursaspor'da bu sezon tartışmasız öne çıkan isim olan Ali Akman, Süper Lig'in devlerini peşine taktı. Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren takımının bu sezon 9. maçında da forma giyen 18 yaşındaki futbolcu, 8 gole direkt katkı sağladı. 7 kez rakip fileleri havalandıran, 1 de asist yapan yıldız oyuncu, performansıyla ezeli rakipler Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı harekete geçirdi.

14/17
Genç oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen 3 büyükler, şimdiden çalışmalara başladı. Galataaray'ın eski futbolcusu olan ve antrenörlük de yapan Ayhan Akman'ın transferde kilit isim olacağı iddia edildi. Ayhan Akman'ın yeğeninin sarı-kırmızılılara imza atması konusunda ısrarcı davrandığı, sık sık genç oyuncuyla temas kurduğu belirtildi.

15/17
Belözoğlu babasıyla görüştü

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da sezon sonu serbest kalacak Ali için tüm şartları zorluyor. Belözoğlu, genç futbolcunun babasıyla konuşurken, Beşiktaş'ın bu oyuncunun transfer için temas kurduğu ileri sürülüyor.

16/17
Avrupa devleri peşinde

Timsah'ın genç yıldızı Ali Akman, Avrupa'da da gündemde... Bu sezon attığı goller ve futboluyla öne çıkan 18 yaşındaki oyuncunun Alman devi Bayern Münih ile Fransız ekibi Lille tara fından da izlendiği iddia edildi. Ayrıca Ali için sezon başı bir Avrupa takı mından 350 bin euro'luk teklif geldiği açıklanmıştı.

17/17
Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, transferin gözde ismi Ali Akman için net konuştu: “Ali, genç bir oyuncu ve ismi her gün farklı bir takımla anılıyor. Bu durum ona da kulübü de zarar veriyor. Onun gibi yetenekli bir oyuncunun Bursaspor'da kalmasını ve sözleşmesini uzatmasını istiyoruz.“.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.