Fenerbahçe'de flaş kadro dışı kararı! Erol Bulut biletini kesti...
10.11.2020

1/11
Fenerbahçe'de milli takım arasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız oyuncu teknik direktör Erol Bulut'un kararıyla kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...

2/11
Fenerbahçe, İttifak Holding Konyaspor yenilgisiyle beklemediği bir sonuçla karşılaştı ve zirve yarışında hesapta olmayan bir puan kabı yaşadı. Geride bıraktığımız maçların aksine Konyaspor karşısında pozisyon üretmekte zorlanan Sarı Lacivertliler sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

3/11
Süper Lig'de oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 1 maçı eksiği bulunan Aytemiz Alanyaspor ile 17 puanda bulunan Fenerbahçe'de Konyaspor maçında alınan yenilgi moralleri bozsa da Sarı Lacivertliler çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

4/11
Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki hazırlıklarını milli takımda yer alan 11 oyuncusundan yoksun olarak gerçekleştirecek.

5/11
Gençlerbirliği maçıyla yeniden çıkış yakalamak isteyen Sarı Laicvertlilerde hedef yeni bir seri yakalayıp sıralamada altında yer alan takımlarla puan farkını açmak.

6/11
Bu sezon kadrosunda çok köklü bir değişikliğe giden Fenerbahçe yaptığı 18 transferle bambaşka bir çehreye büründü. Takımda yer alan as oyuncuların yanı sıra yedek oyuncularını da yenileyen Fenerbahçe'de flaş bir karar alındı.

7/11
Teknik direktör Erol Bulut'un isteği doğrultusunda yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı. İşte Fenerbahçe'de yaşanan flaş gelişmenin detayları...

8/11
Fenerbahçe'de Nabil Dirar ile ilgili resmi açıklama yapılmasa da bir kez daha kadro dışında kaldı.

9/11
Koronavirüsü atlatan Nabil Dirar, buna rağmen takıma katılmadı. Tecrübeli kanat oyuncusu, Samandıra'da A takımdan ayrı tek başına çalışmalarını sürdürüyor.

10/11
Erol Bulut, Dirar'ı takımda görmek istemiyor. Bu nedenle deneyimli futbolcu ocak ayına kadar bireysel olarak çalışacak.

11/11
Sarı-Lacivertliler, ara transfer döneminde Nabil Dirar'a kulüp bularak yolları ayırmaya çalışacak.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.