Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu operasyonu
07.11.2020

1/9
Süper Lig'de yaptığı 18 transferle rakiplerine gövde gösterisi yapan Fenerbahçe'de işler yolunda gidiyor. Transfer döneminde öne çıkan isim ise Emre Belözoğlu olmuştu. Emre Belözoğlu, sportif direktörlük görevinde ikinci aşamaya geçiyor...

2/9
TRANSFER DÖNEMİNE DAMGA VURDU

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefi ile yolan Fenerbahçe'de yapılan transfer yaz transfer dönemine damga vurmuştu. Bu imzalarda sportif direktör Emre Belözoğlu ve Erol Bulut'un parmağı vardı.

3/9
9 YILLIK AVRUPA KARİYERİ

Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Belözoğlu’nun, İtalya, İngiltere ve İspanya gibi önemli ülkelerde yaklaşık 9 yıllık bir kariyeri oldu.

4/9
TRANSFERDE BAŞROL

Fenerbahçe'de futbolu bırakmasının ardından sportif direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu transferlerde başrolde oynadı. Emre, transfer döneminde Fenerbahçe'nin 18 yeni oyuncuyu takıma katmasında büyük pay sahibi oldu. Sarı-lacivertli ekip 14 isimle yollarını ayırdı.

5/9
LİDERLİĞE OTURDULAR

Çaykur Rizespor ile 2020-2021 sezonun açan sarı lacivertliler lige 2-1'lik galibiyet ile başlamıştı. Ligin ilk 7 haftasında aldığı 5 galibiyet ve 2 beraberlik ile liderlik koltuğuna oturmuş durumda.

6/9
İKİNCİ AŞAMAYA GEÇTİ

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu, sportif direktörlük görevinde ikinci aşamaya geçti. Transfer döneminde başarılı bir performans ortaya koyan genç idareci, bu dönemin kapanması ve ligin başlaması ile birlikte diğer işlerine ağırlık vermeye başladı.

7/9
SAMANDIRA'DA YENİ DÜZEN

Bunların başında Samandıra’nın yeni düzeni geliyor. Bu düzende hem oluşturulacak yeni prensipler hem de altyapı takımının Samandıra’ya taşınması ile ilgili süreç bir arada yer alıyor Belözoğlu, Samandıra’da geçerli olacak kuralları belirliyor. Sadece bu sezon için değil gelecek yılları da kapsayacak ve bir anlamda uzun vadeli bir proje ile Samandıra’daki düzen ile prensipler ortaya çıkacak.

8/9
HAYAL PROJE HAYATA GEÇİYOR

Diğer bir konu ise U19 takımının Samandıra’ya taşınmasıyla alakalı. Yıllardır bir hayal olan proje, yeni dönemde hayata geçiyor. A takımın yer aldığı bu tesislerde artık alt yaş takımı da çalışmalarını yapacak. Bu çerçevede genç futbolcular için yapılması planlanan tesisin çalışmaları sürüyor. Proje aşamasından artık inşaat aşamasına geçilen bu süreci de Emre Belözoğlu yakından takip ediyor.

9/9
GELECEĞİN FENERBAHÇE'SİNİ OLUŞTURACAK

Emre Belözoğlu, A takımın yanısıra U19 takımı ile de yakından ilgilenecek. A takım, U19 takımı ve sportif direktör birbirine çok yakın mesafede çalışarak geleceğin Fenerbahçe’si oluşturulacak. (Milliyet)


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.