Fenerbahçe'de Jose Sosa şoku!
05.11.2020

1/9
Fenerbahçe'de İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıkları devam ederken Arjantinli yıldız Sosa'dan kötü haber geldi. İşte detaylar...

2/9
Süper Lig’in 8'inci haftasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

3/9
Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve düz koşu çalışmalarıyla başladı.

4/9
Sarı-lacivertli futbolcular daha sonra istasyon çalışmaları yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışmalar gerçekleştirildi.

5/9
Fenerbahçe'de İttifak Holding Konyaspor maçı hazırlıkları devam ederken Arjantinli yıldız Sosa'nın durumu teknik heyetin moralini bozdu.

6/9
Fenerbahçe'de Sosa kasık ağrısı nedeniyle antrenmanı tedbir amaçlı yarım bıraktı. Durumda bir sıkıntı olmayan Arjantimli futbolcunun yarın antrenmanda yer alacağı bildirildi.

7/9
Tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bırakan Jose Sosa'nın yarın gerçekleştirilecek son antrenman sonrası Konyaspor maçında oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak.

8/9
Fenerbahçe, İttifak Holding Konyaspor mücadelesi öncesi son antrenmanını yarın gerçekleştirecek ve ardından kampa girecek.

9/9
Süper Lig'de son 4 maçından galip ayrılan ve oldukça formda olan Fenerbahçe'de tek hedef İttifak Holding Konyaspor maçından da 3 paunla ayrılık milli araya kayıpsız girmek.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.