Diego Perotti'den acı itiraf! "Tehlikeli bir mahallede..."
04.11.2020

1/8
Fenerbahçe’ye gelerek kariyerinde yepyeni bir sayfa açan Diego Perotti, kendi deyimiyle ‘hayalindeki’ gibi bir başlangıç yaptı. Futbolu çok sevdiğini söyleyen Arjantinli, “Bir futbolcu en zor zamanda bile pes etmemeli. Ben pes etmem. Futbola karşı bir tutkum var” sözleriyle felsefesini yorumluyor

2/8
Diego Perotti, ilk kez forma giydiği Antalyaspor deplasmanında son yarım saatte futbolu ve golüyle büyük beğeni topladı.

3/8
‘İnsan hayal etmeli’

Roma’da oynarken İtalyan kulübünün kanalına verdiği röportajlarda Arjantinli isim, “Bazen hatalar yapabilirim, kötü oynayabilirim. Ama ben hep sahada her şeyimi veririm. Bir futbolcu en zor zamanda bile pes etmemeli. Ben pes etmem. Futbola karşı bir tutkum var. Hiç geride kalmak istemem. Bence insan hayal etmeli, çok çalışmalı ve hep pozitif düşünmeli. Eğer yüzde 100’nüzü verirseniz güzel şeylerin olacağını görürsünüz” ifadelerini kullanıyor.

4/8
Hem asist hem gol

Saha içerisinde asist özelliği kadar golcülüğünü de öne çıkarmak istediğini hep vurgulayan Diego Perotti, şu tarifi yapıyor: “Asist özelliğim var ancak ben şut atmayı, gol denemeyi de çok seviyorum. Bence gol atarak takıma ciddi katkı sağlanır. Ama şu gerçek ki insan sadece çok çalışarak gelişebilir.”

5/8
‘Sol açığı istiyorum’

Arjantinli futbolcu Diego Perotti, saha içerisinde tercih ettiği mevkiin sol açık olduğunu belirtiyor. Roma’da oynarken de bu bölgeyi isteyen başarılı oyuncu, “Ben sol açıkta oynamayı tercih ediyorum. Genoa’da oyun kurucu olarak da oynamıştım. Sağ kanatta da oynayabiliyorum. Ama benim tercihim hep sol kanat olur” ifadelerini kullanıyor.

6/8
Perotti, kendisini şu sözlerle anlatıyor: “Buenos Aires’te tehlikeli bir mahallede büyüdüm. Bu nedenle mücadeleye alışkınım. Sahada takımım için yüzde 100’ümü veririm. Benim taraftarım sahada her şeyimi ortaya koyacağımı bilir.”

7/8
Komple sporcu

Sarı-lacivertlilerin flaş transferi Diego Perotti, komple bir sporcu. 4 yaşından itibaren birçok spor dalıyla ilgilendiğini kaydeden Arjantinli, “4 yaşından 12 yaşına kadar tam 8 yıl basketbol oynadım. Daha sonra birkaç yıl yüzmeye gittim. Futbol ve basketbolu aynı anda götürdüğüm anlar vardı. Babamdan da etkilenerek mesleğim futbol oldu” diyor.

8/8
İdolünün Juan Roman Riquelme olduğunu söyleyen Perotti, maçlardan sonra hemen uyuyamadığını, hemen videodan kendini tekrar izlediğini söyledi.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.