Fenerbahçe'de Tolga Ciğerci kayboldu
04.11.2020

1/8
Süper Lig'e bomba gibi bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de işler iyi gidiyor. İlk 7 haftada aldığı 2 beraberlik ve 5 galibiyet ile ligde liderliğe yükselen sarı lacivertlilerde dikkat çeken bir detay bugün ortaya çıktı. İşte detaylar...

2/8
Bu sezon Süper Lig'e şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve ilk olarak Erol Bulut'u teknik direktörlüğe getiren Fenerbahçe'de birçok transfer kadroya dahil olmuştu. Bu transferlerde sportif direktör Emre Belözoğlu'nun payı çok büyük olmuştu.

3/8
Süper Lig'in tecrübeli oyuncuları Gökhan Gönül, CAner Erkin, Sosa, Cisse, Sinan Gümüş, Novak gibi isimler kadrosuna katan sarı lacivertliler Avrupa'dan da Perotti, Samatta, Lemos gibi yıldızlarla kadroyu pekiştirmişti.

Sezona da müthiş bir başlangıç yapan Erol Bulut ve öğrencileri ilk 7 haftada aldığı 5 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ile ligin zirvesine oturmuş durumdalar. Ligin 2. sırasında ise bu sezona iyi bir başlangıç yapan Alanyaspor 1 maç eksiğiyle peşinden takip ediyor.

4/8
Fenerbahçe'de dikkat çeken bir gelişme ortaya çıktı. Sezon başında Teknik direktör Erol Bulut'un birçok hazırlık maçında yer verdiği ve sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan Tolga Ciğerci kayıplara karıştı.

5/8
Süper Lig'in açılış maçı Çaykur Rizespor ile oynanan maçta ve Hatayspor maçlarında 11'de yer alan tecrübeli yıldız Göztepe, Trabzonspor ve Antalya önünde ise kadroda olmasına rağmen hiç süre bulamadı.

6/8
Tecrübeli teknik direktör Erol Bulut orta saha hattını Brezilyalı yıldız Gustavo, Arjantinli Jose Sosa ve son günlerin en çok konuşulan ismi Ozan Tufan'dan oluşturuyor.

7/8
Bu sezon takımdan ayrılması kesin gözüyle bakılan tecrübeli orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci ile Erol Bulut'un istediğiyle Fenerbahçe yeniden sözleşme imzalamış ve kadroda tutmuştu.

8/8
28 yıl yaşındaki Almanya doğumlu merkez orta saha oyuncusu Tolga'nın sözleşmesi 30 Haziran 2021'de sona eriyor.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.