Abdullah Avcı'dan tepki çeken Caner Erkin sözleri!
03.11.2020

1/15
Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u mağlup ettiği karşılaşmada, sarı-lacivertliler tam 45 orta açarken bunun 25'i Caner Erkin'in ayağından geldi. Maçın ardından karşılaşmayı yorumlayan Caner'in eski hocası Abdullah Avcı'nın sözleri tepki çekti. İşte detaylar...

2/15
Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında tarihe geçecek bir performans sergilerken sarı lacivertliler baştan sona domine ettiği oyun sonrasında ancak 2-1'lik galibiyetle maçtan ayrıldı.

3/15
KALEYE 28 ŞUT

Maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, Antalya'da rakip kaleyi tam 28 kez yokladı. Sarı lacivertliler bu 28 şutun 10'unda isabet buldu, 4'ünde direğe takıldı.

4/15
CEZA SAHASINA TOPLAM 45 ORTA

Fenerbahçeli futbolcular rakip ceza sahasına ise rekor sayıda tam 45 orta gönderdi. Sarı lacivertlilerdeki ikinci döneminde harika bir performansla sezona başlayan Caner Erkin, Antalya maçının kazanılmasında büyük rol oynadı. 32 yaşındaki futbolcu, karşılaşma boyunca tam 25 orta yapmayı başardı.

5/15
CANER'DEN 25 ORTA

Sarı lacivertli futbolcunun bu istatistiği Süper Lig tarihine de geçti ve bir lig karşılaşması sırasında yapılan en yüksek 5. orta sayısı oldu. Daha önce Süper Lig kariyerinde 1 maçta 26 orta yapan Caner Erkin, Antalyaspor'a karşı tam 25 orta denemesi gerçekleştirdi.

6/15
12'Sİ AKAN OYUNDA

Akan oyunda 12, duran toptan ise 13 orta yapan Caner, akan oyunda 4, duran topta ise 5 isabetli orta denemesine imza attı. Sarı lacivertli futbolcu bunun yanı sıra, Süper Lig'in ilk 7 haftasında 3 asiste imza attı ve Kanarya'nın başarısında büyük pay sahibi oldu.

7/15
Karşılaşmanın ardından Caner Erkin'le ilgili yorumlar ise tartışma konusu oldu.

8/15
METİN'LE AVCI AYRILDI

Trt yorumcularından Tümer Metin, Caner'in performansıyla ilgili olumlu ifadeler kullanırken Bein Sports yorumcusu Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'tan eski öğrencisi ile ilgili sözleri gündeme bomba gibi düştü.

9/15
BİLİRSİN AMA BİR ŞEY YAPAMAZSIN

Tümer Metin, “Caner Erkin'in ortaları muhteşem. Bilirsin oraya ortalar yapacağını ama bir şey yapamazsın. Ayrıca kanat oyuncuları Fenerbahçe'de 2-3 yıldır bu kadar tamamlayıcı değildi ama bu sene herkes pozisyonun içinde ve tehlike yaratıyor.“ şeklinde konuştu.

10/15
ÇOK ORTA YAPTI, ASİST VAR MI YOK

Abdullah Avcı ise “Caner Erkin çok orta yaptı. Asist var mı, yok!“ şeklinde konuştu. Avcı ayrıca Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemle ilgili örnekler verirken, “Ben geçen sezon Caner'i bu nedenle kanatta değil, ortada oynattım.“ ifadelerini kullandı.

11/15
SOSYAL MEDYADAN TEPKİ!

Sosyal medyada Fenerbahçe taraftarları, direkten dönen toplar olmasa Caner'in birkaç asistinin olabileceğini belirterek açıklamalara tepki gösterdi. (Hürriyet)

12/15

13/15

14/15

15/15


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.