Tümer Metin'in Antalyaspor-Fenerbahçe maçı yorumları
03.11.2020

1/9
Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 yendiği maçı Tümer Metin değerlendirdi. İşte Tümer Metin'in yorumları...

2/9
KOLAY MI, ZOR MU KAZANDI?

Fenerbahçe kolay kazandı diyebilir miyiz? Zorlandı diye bilir miyiz? İkisini de diyemeyiz, işte bu yüzden enteresan maç oldu. Fenerbahçe ilk iki haftadan sonra oyun olarak üzerine koymaya başladı. Antalyaspor maçı başlamadan Fenerbahçe güçlü bir oyun oynayabilecek mi diye düşündüm. Fenerbahçe güçlü bir oyun oynadı.

3/9
DÜNYA MARKASI PEROTTI...

Erol Hoca'nın kadrosu ve kulübesi çok iyi. Pelkas'ı çıkartıyor, bir dünya markası Perotti giriyor. Fenerbahçe'de gol atan sayısı yayılmaya başladı. Bu lider takımlar, zirveye oynayan takımlar için çok önemlidir. İlk 20 dakika Fenerbahçe'nin 8 isimle gol araması var. Fenerbahçe akan oyunda pozisyon buluyor, akan oyunda da etkili oldu.

4/9
CANER ERKİN'İN ORTALARI...

Caner Erkin'in ortaları muhteşem. Bilirsin oraya ortalar yapacağını ama bir şey yapamazsın. Ayrıca kanat oyuncuları Fenerbahçe'de 2-3 yıldır bu kadar tamamlayıcı değildi ama bu sene herkes pozisyonun içinde ve tehlike yaratıyor.

5/9
TAÇTAN BİLE POZİSYON BULDU

Fenerbahçe taçtan bile pozisyon buldu. Tek sorun golü bulduktan sonra golü yemesi. Burası biraz irdelenebilir. Buradan bir ders çıkarılabilir.

6/9
SOSA'YI ÇIKARMAK KOLAY DEĞİL

Jose Sosa iyi işler yapamadığında da Erol Hoca 'Bu bizim patronumuz, çıkmaz' demiyor. İki hafta üst üste Sosa'yı çıkarmak kolay değil. Perotti, 10 numara da oynayabilir.

7/9
KADROYU İYİ KULLANIYOR

Erol Hoca elindeki güçlü kadroyu iyi kullanıyor. Yavaş yavaş alınan sonuçlar işlerin doğru yapıldığını gösteriyor.

8/9
EN İYİ 5 İSİM

Caner Erkin, Ozan Tufan, Gökhan Gönül, Diego Perotti ve Enner Valencia maçın öne çıkan isimleriydi.

9/9
BEN OLSAM ATMAM

Fotoğrafla Adis Jahovic kırmızı ama futbolun doğasında yoruma açık anlar var. Kamuoyunda görüşler %50-%50 çıkar. Jahovic basmak istemiyor, topu ararken, topun yön değiştirmesi sonrası ayağını çekemiyor. Jahovic basarken anlıyor ve hemen çekiyor. Basma olsa, basar geçer. Bahattin Şimşek anlattığım gibi yorumladı ama Mete Kalkavan basmış gibi yorumladı, buna da bir şey diyemem. Bahattin Şimşek de etkilendi. Futbol sağlığını da göz önüne aldım dersen anlarım ama içinden geldiğim için kasıtlı bir şey yok. Ben olsam atmam.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.