Nihat Kahveci'den Fenerbahçe yorumları
03.11.2020

1/13
Nihat Kahveci, Tivibu Spor'da yayınlanan programda Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi. İşte Nihat Kahveci'nin sözleri...

2/13
“1500 POZİSYONA GİRDİ“

Futbolseverler adına çok keyifli bir maç oldu. Fenerbahçeliler acaba ne zaman gol bulacağız diye tedirgindi. Fenerbahçe, tabiri caizse 1500 tane pozisyona girdi. Altay istese o bile pozisyona girecekti.

3/13
“24. DAKİKADA BIRAKTIM“

Maçlardan önce önüme bir kağıt alırım. Maç başlar not almaya başlarım. Dakika 2 başladım, Sosa-Pelkas diye. Sonra peşpeşe birkaç tane daha not aldım. Valencia, Samatta, Gustavo, Ozan derken dakika 24'de bıraktım. Dedim ki bu maç böyle devam edecek. İyi ki de bırakmışım, yoksa önümde 5 sayfa not olurdu. Hangi pozisyonu nerede anlatacağımı şaşırırdım. Bu kadar enteresan bir maç oldu.

4/13
“BÖYLE BİR MAÇ YOKTUR!“

Son yıllarda dünyada bu kadar pozisyonun olduğu bir maç yoktur. O yüzden keyifliydi. Keyif aldım. Ben böyle maç severim. Bol pozisyonlu. Penaltı pozisyonları var, kırmızı kartlar var, direkten dönenler var.

5/13
“ALTAY HİÇBİR ŞEY YAPAMAZDI“

Tabii ki bir de Fenerbahçe'nin 10 kişi Antalyaspor'dan yediği gol. Podolski muhteşem attı. Altay hiçbir şey yapamazdı. O top oraya 2 pasla gitti. Boffin uzun vuruyor, Orgill kontrol edip Podolski vuruyor.

6/13
“VALENCIA ÇOK ÖZVERİLİ“

Bir takım çok pozisyona giriyorsa çok kalitelidir. Bu kadar pozisyonda 2 gol atabiliyorsan ve galibiyeti de penaltıyla buluyorsan son vuruşlarında sıkıntı var demektir. Son vuruşları Valencia'nın çok sıkıntılı. Çok özverili oynuyor. Çok koşuyor, oyunun içinde, arkadaşlarına indiriyor, asist yapıyor ama son vuruşu eksik.

7/13
“BAŞKA BİR DÜNYA YILDIZI, KALİTE“

Öyle bir Fenerbahçe gördük ki, Ozan gol attı. Erol Hocam niye çıkardın diyemiyorum. Sosa oyundan çıktı, niye çıkardın diyemiyorum. Valencia pozisyonlara giriyor, asist yapıyor, çok koşuyor, hocam niye çıkardın diyemiyorum. Samatta'yı oyundan alıyor, Pelkas çok kaliteli, hocam niye çıkardın diyemiyorum. Oyuna Perotti giriyor, başka bir dünya yıldızı, başka bir kalite, sana maçı alıyor. Cisse giriyor, gol kralı. Ademi giriyor, Sinan giriyor. Bu sahayı iyi tanıyor. Böyle bir Fenerbahçe'den bahsediyoruz.

8/13
“FENERBAHÇELİLER İKİ KAT MUTLU“

Keyif aldım. Fenerbahçe taraftarı tabii gol gecikince strese girdiler ama çok mutlular. Alanyaspor'un maç eksiğiyle liderler. Çok keyifliler. Çok güzel zaman geçirecekler. Bir de rakiplerini de izliyorlar. Galatasaray kazansa da formu düşük. Beşiktaş halen istenen düzeyde değil. Başakşehir biraz aşağılarda. Trabzon küme düşme potasında. Bunlar şampiyonluk yolundaki rakipleri. İki kat mutlular.

9/13
“FENERBAHÇE TAKIM OLMUŞ“

Bazı takımlara bakıyorsun, oyuncu çıkınca 'Beni niye çıkardın' diye isyan ediyor. Fenerbahçe'de oyuncu isyan edemiyor. Saygı duyuyor oyuna girene. Fenerbahçe bunu oluşturmuş. Takım olmuş. Herkes rolünü biliyor.

10/13
“HERKES KONSANTRE“

Kulübedeki de isyan etmiyor. 5 oyuncu değişikliği var, hoca beni nasıl olsa alır diyor. Herkesin konsantrasyonu, bu takımın galibiyeti için ne yapabilirim yönünde. 5 dakika oynayanı da, 10 dakika oynayanı da, oyundan çıkanı da...

11/13
“VAR MI İSYAN, YOK!“

45'te Sosa'yı çıkardı geçen maç. Bu maç yine 11 başladı. Yine çıkardı 60'da. Var mı isyan, yok. Çünkü, girene saygı duyuyor. Bazen bir oyuncu oyundan çıkarken isyan ediyorsa, giren oyuncuya içimden üzülürüm. Biraz saygısızlık oluyor o. Fenerbahçe'de bu da yok. Niye?

12/13
“FENERBAHÇE HEDEFE KİLİTLENMİŞ“

Çünkü Fenerbahçe hedefinde. 'Bu sene şampiyon olmak istiyoruz.' diyorlar. Evinde oturan da onu istiyor. Bazı oyuncular vardır, 'Bugün puan kaybedelim de kadroya gireyim' diye düşünür. Fenerbahçe'de böyle bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. O kadar hedefe kilitlenmişler.

13/13
“TABİİ Kİ FAVORİ FENERBAHÇE“

7 hafta oldu, her hafta sonu Fenerbahçe şampiyonluk favorisi olarak konuşuluyor. Normal! Galatasaray'ın oyununu görünce, onlar için konuşamıyoruz. Beşiktaş'ın oyununu görünce konuşamıyoruz. Başakşehir'in topladığı puana bakınca konuşamıyoruz. Trabzonspor şu an düşme potasında, konuşamıyoruz. Tabii ki Fenerbahçe'yi bir adım önde göreceğiz. Şu anda da ligin zirvesinde.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.